Köldök piercingemmel van problémám. Valaki? (részletek lennt)
Figyelt kérdés
Már fél éve megvan a köldök piercingem, az elején természetesen nekem is begyulladt, de aztán elmúlt, nem volt semmi baja eddig. Most sem értem mitől jött ez elő, de nehezen tudom mozgatni és ezzel együtt még fájdalmas is. Olyan mintha be lenne szűkülve a lyuk, vagy nemtudom...Valakinek van ötlete?2010. okt. 2. 21:18
1/3 anonim válasza:
Szia!
Pont egyik nap írtam ki ilyen kérdést, Nekem már 2 és fél éve van köldökpiercingem, és az utóbbi hónapokban folyton begyullad.
Tetran kenőcsöt ajánlottak rá, és eddig bejött, talán Neked is segítene. :)
2/3 anonim válasza:
Betadine kenőccsel kenegesd pár napig és próbáld meg úgy kicsit megforgatni!Attól könnyebben forog majd a lyukban!
3/3 A kérdező kommentje:
Ha bekrémezem, akkor rendesen forog, meg ha vizes akkor is. Csak első alkalommal nehéz elforgatni, aztán már forog rendesen...ezért nem értem:S Azért köszi amiket eddig írtatok, ki fogom próbálni:)
2010. okt. 2. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!