Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az orrpiercing miért jó?

Az orrpiercing miért jó?

Figyelt kérdés
A tetoválást értem,hiszen dolgokat szimbolizál,nekem is van több. A köldök piercinget értem, az nyilván érzéki üzenetet hordoz. Az orr oldalába szúrt pici strasszkő oké,egy kis csillogás. De az az orrpiercing,az,amelyik úgy néz ki,mint amit a bika orrlyukába szoktak tenni, az mit közvetít,miért jó? Nagyon bután és idiótán néz ki, csak nem akar senki ilyennek tűnni? Vagy mit érez,akinek ilyen van?
2022. dec. 30. 09:41
 1/5 anonim válasza:
100%

Nekem orrkarikám van már 8 éve, rajta középen egy kis csillogó, gyémánt kinézetű kővel.

Én szeretem, feldobja az arcom, meg én vagyok, illik a stílusomhoz ( hosszú fekete hajú, alapból kicsit metálos stílusom van)....

Nyilván az évek alatt azért cserélgetem.

Neked nem tetszik, másoknak ez a fétise.

27/N

2022. dec. 30. 10:13
 2/5 A kérdező kommentje:

Jó de akkor te a metálos stilusra erősítesz rá ezáltal,ami érthető,mert abba sokminden belefér. De akik a kérdést ihlették,azok nem metálosok voltak. Akkor az lehet a magyarázat,hogy "feldobja" az arcot?

Én olyanokra is gondoltam például,hogy talán arányaiban rövidnek találják az orrukat,vagy aszimmetrikusnak, es akkor betesznek egy piercinget,ami kicsit hosszitja az orrot és szimmetriat ad..de egy csomó enbernek "bamba marha" fejet kölcsönöz,és nem ertem,miert jo ez nekik...

2022. dec. 30. 10:27
 3/5 anonim válasza:
66%
Akiknek előnytelen formájú az orruk, azoknak a helyében semmilyen piercinget nem raknék oda, nemhogy bika pc-t, vagy karikát, ami még jobban kihangsúlyozza azt, amit inkább takargatni kéne, vagy legalábbis, a figyelmet elvonni róla.
2022. dec. 30. 10:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szimplán tetszik nekik 😃 Nagyon kevés embernél láttam olyat ami igazán jól állt volna, de a piercing is egyfajta ékszer. Én is imádom, van több is. Egyszerűen szépnek találják.
2022. dec. 30. 13:07
 5/5 anonim ***** válasza:
37%
Most ez a divat. Később majd jön valami más felkapott ostoba szarság, ahogy eddig is.
2022. dec. 30. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!