Milyen a csúnya nő?
Szerintem általában az igényesség nagy szerepet játszik ebben. Mármint, egy jó frizura, nem zsíros haj, ápolt arcbőr, stb. sokat "segítenek" valakin, akinek pl. az arcvonásai nem kifejezetten a szépségideálnak megfelelőek, viszont ez fordítva is így megy. Szóval hiába vannak valakinek szép vonásai, ha igénytelen a külsejére tekintve. Meg ha valaki nagyon elhízott, az is az arcvonásait "elronthatja", pl. Tammy Slaton, akin annyi a plusz súly, hogy nyilván nem is látod az igazi arcvonásait, hanem csak zsírt, egyszerűen el van torzítva az arca. Én régen elhízott voltam, és durva visszanézni a régi képeimet, kb. a szemem el is tűnt a sok zsír között az arcomon. Most normál testsúllyal tényleg olyan, mintha a régi képeimen egy más személy lenne. Nem volt szép az arcom. Szerintem most se az, de régen csak a zsír látszott kb, nem volt semmilyen formája az arcomnak. :D Most azért sokkal jobb. :D
De igazából szerintem mindig az összhatás számít. Szerintem kevesen vannak, akik kifejezetten csúnyák. Szerintem mindenkiből ki lehet hozni a legjobbat. Nyilván nem mindenki néz ki gyönyörűen, de mindenki megpróbálhatja kihozni magából a legjobbat. Megfelelő sminkelés, öltözködés, frizura, és már is jobb lenne az összhatás. Nyilván van, aki szebb, és van, aki kevésbé, de kifejezetten csúnya.. hát nem is tudom, szerintem ha valaki ad magára, és tudja mi áll jól neki, akkor kifejezetten csúnya nem annyira lehet. De most megnéztem azt, amit belinkeltek előttem, és na, azon a listán pl. ott van Lizzie Velasquez az "ultra unattractive" sorban. Már nem azért, de ha jól tudom, Lizzienek van valamilyen betegsége, szóval én nem érzem annyira igazságosnak, hogy őt egy ilyen listába besorolják.
Nyilván egy embert ilyen módon feltenni egy megalázó listára gátlástalanság, de képek nélkül aligha lenne értelme.
Aki emberséggel nézi ezt a listát, az ha tehetné letörölné, de szerintem itt senkit se érdekel a konkrét ember, legfeljebb ha a felső sorból nézeget valaki, persze annak sincs sok értelme.
Durva belegondolni hogy legtöbbször mennyivel könnyebb életútja van annak aki szépnek születik!
Sok szép nő idősebb korában is köröket ver egy csúnya fiatal lányra! Durva!
35, igen? És mondjuk az irigység miatti bántalmazásra nem gondolsz egy szép no esetén? Mert azt nem olyan könnyű ám feldolgozni
Vagy a fogdosasokra munkahelyen, suliban….
Az érvényesülésre értettem, nem azt mondtam hogy nincs hátránya!
Sajnálatos hogy a szép nőknek mit ki kell állniuk(zaklatás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!