Lányok, milyen parfümöt használtok?
Figyelt kérdés
én az édes illatokat szeretem,tudnátok valami édes,vagy gyümölcsös parfümöket mondani? amiknek az illata nem szál el csak úgy.:)
köszönöm ^^
2010. szept. 30. 21:56
1/9 anonim válasza:
Nina Ricci-Nina, Emporio Armani-She, Lolita Lempica parfümök (a összes édes illatú).
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
Dior:Addict
Szerintem neked is tetszene...:)
4/9 anonim válasza:
Nina Ricci-Nina nekem is ilyen van és imádom :)
5/9 anonim válasza:
Wild by Mexx isteni édes illata van:)
7/9 anonim válasza:
Édes illatokat szeretem én is. Eredeti parfümöm nincs, sajnos nem tudjuk megfizetni az ilyet... Van viszont egy Naomi Campbell kopim, aaaz a párducmintás csomagolásos parfüm. :) Na, annak isteni illata van. És lesz*rom, hogy nem igazi.
8/9 anonim válasza:
Én az édes illatok közül ezeket szeretem a legjobban: Miss by Miss Sixty, Ferre: Rose Princesse és Esprit: Connect (ennek az illata tényleg elég sokáig tart) :)
9/9 A kérdező kommentje:
én általában Adidas-t használok. kedvenc a narancssárga.lila,meg a rózsaszín. meg playboyost... de ezek már annyira átlagparfümök,hogy valami újra vágyok.
amúgy a Naomi-s parfüm tényleg jó,és engem se érdekel hogy koppintás...:D nekem sincsen annyira pénzem rá,csak ha csak azt veszek... pedig azért másra is kell a pénz.:/ de ha megéri megvenni,megveszem a zsebfizuból.:D
köszi a válaszokat ^^
2010. okt. 2. 01:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!