Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit szóltok ehhez? Cipők akár...

Mit szóltok ehhez? Cipők akár milliókért is ...

Figyelt kérdés

[link]

és sorba állnak a tizenévesek! olyan lazán vesznek 300-400-ért cipőt, hogy csak nézek, de volt olyan kiscsávó amelyik 1,2 milláért vitt el egy egyedibb Niket.

hát mit is mondjak ... valahol azért van pénz ezek szerint.

Mit szóltok hozzá?

2022. dec. 4. 09:45
1 2
 1/12 anonim válasza:
22%
Szerintem ha valaki megteheti, akkor költse arra a pénzét amire akarja, legyen az utazás, tárgyak vagy épp cipők.
2022. dec. 4. 10:27
 2/12 anonim ***** válasza:
68%
Kalkuláld bele ezekbe az árakba azt is, hogy ezek már többszörösen is resell (újonnan újra és újra eladott) árak. Ezek a cipők retail (megjelenési) áron ennél olcsóbbak. Mellesleg a sorban állók jó része most is az üzlet miatt csinálta. Megveszi a nyitási akcióban, és 10 perc múlva fent van több tízezerrel többért valamelyik FB-csoportban. A többi részét most hagyjuk.
2022. dec. 4. 11:30
 3/12 anonim ***** válasza:
57%
Semmit nem szólok, eddig is tudtam, hogy vannak gazdag emberek. Szerintem ha én milliárdos lennék sem vennék ennyiért cipőt, de biztos én is költenék más olyanra, ami mások szerint hülyeség.
2022. dec. 4. 13:33
 4/12 Noren1989 ***** válasza:
39%
Szerintem ha valaki megteheti, akkor költse arra màsok pénzét amire akarja, legyen az utazás, tárgyak vagy épp cipők.
2022. dec. 4. 14:09
 5/12 A kérdező kommentje:

2

nem-nem! pont fordítva csinálja a srác.

azaz a legnagyobb nyereséggel, ugyanis nem reselles cipők. külön szoftvereket alkalmaz arra, hogy ha megjelenik egy új modell, akkor azonnal lefoglalja az egész szériát, és nagy tételben még olcsóbban is elhozza. de legrosszabb esetben is a "normál" gyári árakról van szó. és pont emiatt tud hatalmasat fogni az üzleten.

2022. dec. 4. 22:40
 6/12 anonim ***** válasza:
A robotokkal való (fel)vásárlást a komolyabb webshopok blokkolják (elvileg), bár szerintem ez csak egy süket duma. Amúgy többször is elmondta, hogy viszonteladóktól is vesz, ami így egy resell-lánc, vagyis mindenki rárakja a saját hasznát.
2022. dec. 4. 22:48
 7/12 A kérdező kommentje:

értem, de azt is elmondta sokszor, hogy speckó erre kifejlesztett "robotokat", azaz softwereket alkalmaz, hogy lecsapjon azonnal, tulképp éppen csak kijönne a gyárból.

korábban és most is egyes modellek esetén van resell valóban, de döntően nincs. legalábbis én így tudom. pont ezért tud nagyot fogni rajta.

2022. dec. 5. 07:38
 8/12 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem teljesen felesleges ilyen drága cipőket venni, de végülis mindenkinek a saját dolga, hogy mire költi a pénzét.
2022. dec. 17. 14:13
 9/12 anonim ***** válasza:
27%
Ahogy látom, teljesen felesleges itt normális válaszokat adni, mert sokan csak trollkodni és lepontozni járnak ide xD Gyerekek, az életben ennél nagyobb örömötök ne legyen :D Miért zavara, hogy valahol van pénz? Engedd el, vagy szerezz rá te is. Értem én, hogy bosszant, meg irritál, de akkor is.
2022. dec. 17. 14:45
 10/12 anonim ***** válasza:
74%

#9.

Engem nem zavar, hogy másnak több pénze van, mint nekem, de attól még hülyeségnek tartom azt, hogy egyesek milliókat dobnak ki egy cipőre.

Az meg nem megy olyan egyszerűen, hogy egy átlagos ember ennyi pénzt szerezzen- habár szerencsére a többségnek nincsenek is ilyen hülye igényei.

Azt meg nem értem, hogy miért zavar ennyire a pontozás. :D

2022. dec. 17. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!