Notino-n a Versace Eros eredeti?
Figyelt kérdés
Szeretnék rendelni a Notino-ról egy Versace Eros szettet. De a sok negatív megjegyzés elbizonytalanít abban, hogy eredeti-e, nem tudom megéri-e megrendelnem. Kérem segítsetek, ha van tapasztalata bárkinek ezzel kapcsolatban.2022. dec. 2. 10:15
1/5 anonim válasza:
Ami nekem van az eredeti, és a Notino-ból vettem.
Nem szabad hinni a negatív visszajelzéseknek, az emberek ha megszoknak egy illatot egyszerűen "orrvakok" lesznek és ilyenkor jön elő, hogy nem tartós 2 perc után és társai...
Notino az egyik piacvezető parfüméria, saját üzlettel, 100% hogy nem árulnak hamis terméket. Szállítási hiba viszont előfordulhat, de kb. minden cégnél.
Hozzátéve, kb. bármelyik arukeresős üzletből lehet vásárolni nyugodtan, mert nincs nagy rizikó faktor.
2/5 anonim válasza:
Grey market cucc szóval eltérhet attól amit amúgy máshol vennél eredetit.
3/5 anonim válasza:
#2.Erre azért várnék forrást is.
Elvégre egy nemzetközi cégről beszélünk akik azért jó pár országban jelen vannak.
Csak idehaza néhány millió állandó ügyfelük van...
4/5 anonim válasza:
Engedd el, én dolgoztam Müllerben, oda is folyton hozták vissza a parfümöket, hogy ez nem olyan, hamisítványt adtunk el neki. Persze, nyilván... A Notino is tök eredeti, ugyanaz a beszállítója mint a nagyobb parfümériáknak.
5/5 anonim válasza:
4
A notinonak pont nem, kicsit utánanézhetnél mielőtt okoskodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!