Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Versace mennyire luxusmárka?...

A Versace mennyire luxusmárka? Milyen árban vannak az eredeti Versace ruhák?

Figyelt kérdés
Ma megismerkedtem egy sráccal, és elég tehetős családból származik, én nem vagyok tisztában annyira a márkákkal (legalábbis olyanokkal amire nincs pénzem), de azt kiszúrtam hogy Versace cuccok vannak rajta.

2018. szept. 16. 17:41
 1/3 anonim ***** válasza:
55%

Hát eléggé. Mint te is mondtad elég tehetős családból származik, ilyen ruhákat csak azok engedhetnek meg maguknak.

Egy egyszerű fekete ingnyakú póló, amin van egy kicsi Versace logo ~80 ezer Ft.

2018. szept. 16. 19:32
 2/3 anonim ***** válasza:
69%

[link]

Tessék, Versace póló. Oké, ez már luxusmárka, de azért a Chaneltől távol áll.

Amúgy ha beírod Googleba hogy Versace rendelés, akkor egy csomó oldalt kidob ahol lehet kapni, és meg tudod nézni milyen árban vannak.

2018. szept. 18. 18:26
 3/3 anonim ***** válasza:
76%

A Versace LUXUS.

A francia divat (Chanel, Louis Vuitton) valóban drágább picit, de nem azért, mert jobb minőségű lenne.

Szerintem a Versacét simán oda lehet tenni a Gucci meg a Dior mellé, és magasan veri ízlésben a Burberryt, Balenciagát, Fendit. Szerintem. Mindent Olaszországban gyártanak.

DE!! Létezik a Versace Collection, ami kb fele ára a "normál" Versacénak, és valamivel konzervatívabb, kevésbé színes. (De, pl. nekik is vannak 100% selyem ruháik)

És, van még a Versace Jeans, meg a Versus, amik magyar embernek is már-már megfizethetőek. Ezek nem luxusmárkák teljesen, hanem kb a Hugo Boss, Kenzo riválisai, és sokszor már nem Olaszországban készülnek.

2018. szept. 22. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!