Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, mit csinálnátok ha ez...

Lányok, mit csinálnátok ha ez az úriember szembe jönne veletek az utcán, eldobnátok az agyatokat?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2022. dec. 1. 16:39
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
91%
Az a baj, hogy te ilyen műmájer pasikat linkelsz. Ez nem tetszik sokunknak. Eleve ilyen túlzóan izmos testalkatot naturálban el sem lehet érni, magyarul kokszolnak. Az öltözködésük nem igényes vagy stílusos, hanem ripacs. Lerí ezekről a csávókról, hogy többet állnak a tükör előtt, mint a bármelyik csaj. Ez nem férfias, az az igazság. De te ezt nem akarod megérteni, felfogni, mert csak azért írtad ki a kérdést, hogy visszaigazolást kapj arról, ami szerinted tetszik a nőknek.
2022. dec. 2. 04:29
 32/47 A kérdező kommentje:

Számomra ez ennyi, úgy utálom amikor az emberek nyomják ezt a színjátékot, meg trollkodnak.

Az történt, hogy mivel így tettem fel a kérdést (eldobnátok az agyatokat), ezért troll kérdésnek tűnt, így nyílván kellett rá valami olyan választ írni, hogy tenyészgorilla, meg a nemleges válaszok, mégha az illető nem is így gondolja.

Ebből pedig következett, hogy az első 5 válasz már elutasító volt, akkor a többi is az lesz.

Ezt egyszerűen lehet bizonyítani, létezik rá kutatás, ha például megkérdeznek 500 embert hogy merre van a fogorvos és szerinted pl. jobbra van, de 450 ember elindul balra, a maradék pedig jobbra, akkor a 450 emberrel fogsz menni, mert arra megy a tömeg, mégha belül tudod, hogy ez rossz, akkor is.

Ha privátban írnék az emberekre, felének más lenne a véleménye, mert ott nincs mellette a másik véleménye, ami befolyásolja az övét.

És ezt az egészet honnan veszem? Onnan hogy ti mondtátok, mindenkinek van véleménye és ez mindenkinek más, valakinek tetszik valakinek nem. De akkor kérdem én mi a helyzet ezzel a kérdéssel:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..

Csak kíváncsiság céljából írtam rá 2 kommentet (#2 és #10) a #2-ben azt írtam, hogy nem tetszett, míg a #10-ben, hogy tetszik. És mi történt, az egyiket felpontozták, mert több a nemleges válasz, míg a másik választ lepontozták, mert más a véleménye, mint a többségnek. (nyílván most lesznek olyanok akik felpontozzák a #10-es válaszomat miután ezt elolvasták, hogy ellentmondjanak ezzel nekem.) (illetve annál a kérdésnél is az első pár válasz meghatározta, hogy mit fog mondani a többség)

Tehát ha mindenkinek más a véleménye, akkor miért pontoznák le az emberek a másikat csak azért mert neki más a véleménye? Miért kell a tömeget követni?

Tehát nincs értelme véleményt kérnem, mert fele úgy is hazudni fog. Nyílván lesz akiknek valami jobban bejön, de nem ilyen arányban..

2022. dec. 2. 13:45
 33/47 anonim ***** válasza:
91%
Én írtam a tenyészgorillát, és nem trollkodtam. Tényleg egyenesen undorodom attól az izétől amit te linkeltél.
2022. dec. 2. 13:48
 34/47 A kérdező kommentje:

Értem én, hogy valakinek nem jön be, de azért ez már vicc.

Ha körülnézek a rokonok, ismerősök, haverok között, vagy bárkit akit eddig életemben láttam (nem képen). Akkor egyértelműen szebb arca van, jobb teste és jobban is öltözködik, mint bárki akivel eddig tálálkoztam/láttam élőben.

Azt még megértem, hogy nem tetszik ha valaki túl izmos, hosszú szakálla van, vagy hosszú haja. De az, hogy undorodsz tőle, mikor az átlag emberek 90%-nál akit valaha is látsz életedben jobban néz ki.

Nyílván ha egy átlag magyar zsíroshasú, vagy vasággyal együtt 50kg-os emberkét linkeltem volna, pattanásos arccal és valami gagyi elaludt hajjal meg nike cipővel, akkor az már tetszett volna. (igen ilyen az átlag emberek nagyrésze) (nyílván vannak ennél különbbek, de ez kb. 5-10%-a az embereknek)

El nem tudom képzelni, hogy hogy választanak az ilyenek maguknak párt, ha egy átlag felettitől undorodnak, akkor mi a véleményed az átlag magyar emberekről?

Mert linkeltetek egy modellt, hogy számotokra ő a tökéletes, de ő is egy híres model, aki az emberek 99%-nál jobban néz ki, ilyennel nem fogtok találkozni.

2022. dec. 2. 14:00
 35/47 anonim ***** válasza:
81%

Te egy nagyon bizonytalan, sérült emberke lehetsz, kérdező.

Nem gondoltál még arra, hogy pszichológushoz fordulj? Komolyan kérdezem.

Azért az, hogy nem azt a reakciót kapod, amit te várnál/szeretnél, már egyből mindenki hazudik, az eléggé kemény pszichózisra utal...

Egyébként meg a gyakorin eddig is úgy volt, hogy az emberek képesek csak azért le- és felpontozni mások válaszát, mert egyetértenek vele vagy épp mert nem értenek egyet vele. Nem csak akkor, mikor tétje van, hanem csak ízlés kapcsán is. És? Önkényesen kijelenteni, hogy emiatt hazudnak a válaszolók, azért az nagyon brutál.

Tudok küldeni képet, hogy nekem milyen pasik jönnek be, és nem az olyan gyurmanók, mint amit te küldtél, de mire mennél vele? Nem hogy inkább kibékülnél azzal, hogy te hogy nézel ki, vagy próbálnál magadon változtatni abban, amiben nem vagy magaddal elégedett, inkább a válaszolókat bírálod. Ha úgy szeretnél kinézni, mint a képen szereplő úriember, hát hajrá. Hidd el, lesz, akinek tetszeni fogsz úgy is. Attól, hogy pont nekünk nem.

De mondok egy nagy titkot. A normális ember nem csak külső alapján ítél. Szóval pl. partnert nem csak az alapján választok, hogy elég jó a se.ge vagy elég szép-e a szeme, hanem hogy egyezik-e a világnézetünk, vannak-e olyan erényei, amiket én fontosnak tartok.

2022. dec. 2. 15:14
 36/47 A kérdező kommentje:

#36, teljesen igazad van, viszont ha ez így van, hogy azért ítéli el valaki a másikat (lepontozza) mert neki más a véleménye, akkor nekem ne mondja senki, hogy mindenkinek más a véleménye. Amikor pont ezaz, hogy ha valakinek kicsit más tetszik mint a többségnek, akkor már le van hurrogva, hogy miért nem követi a tömeget. Ugyanis nem egy ember szavazatán múlik az, hogy az adott válaszoló 0%-os, vagy 100%-os értéket kapott a kommentjére.

Ebből feltételeztem azt, hogy az első pár hozzászólás már eldönti, kialakít egy véleményt és mindenki ez alapján fog hozzá viszonyulni.

De azt elhiszem, létezik olyan akinek más tetszik, ez pedig kevésbe. De hogy undorítónak tartani, amikor láthatólag jobban néz ki mint bármelyik átlag ember (nem modell), én ezt nem tudom elfogadni.

2022. dec. 2. 15:31
 37/47 anonim ***** válasza:
85%

De amit írsz az nem egy követhető logikai menet.

Attól, hogy lepontoznak, még írhatsz választ. És az emberek írnak is. Ha random vélemény-jellegű kérdésekre kattintasz, láthatod, hogy csomó válasz le van pontozva. Ettől még azok a válaszok léteznek. Tehát nem igaz, hogy azért írna valaki mást, hogy ne pontozzák le. Inkább lehetne olyan, hogy aki tudja, hogy a véleménye kisebbségben van, inkább nem ír oda - ez a statisztikáján ronthat egy kérdés válaszainak, de nem a megadott válaszokon módosít!

Tehát a jelen példádra igazítva: lehet, hogy vannak, akiknek tetszik az általad belinkelt férfi, de nem írnak, mert félnek, hogy leszólnák őket emiatt. De az semmiből nem következtethető, hogy azért írná valaki, hogy nem tetszik, mert amúgy az volna a véleménye, hogy mégis csak tetszik neki, csak nem akarja felvállalni...

Amit te írsz, az teljesen megalapozatlan és lélektani szempontból értelmezhetetlen. Az általad leírt eset a társadalmilag frusztráló közegekben jelenik meg, tehát pl zárt közösségekben (munkahely, iskola, család, stb.), ahol az ember meg akar felelni az adott közeg elvárásainak. De egy anonim oldalon ez a pszichológiai folyamat nem tud végbemenni senkiben, nem véletlenül, hogy tele vannak az ilyen oldalak trollokkal, ami a sorba beilleszkedési vágy ellentettje.

2022. dec. 2. 15:40
 38/47 A kérdező kommentje:

És pont ez a lényeg. "nem véletlenül, hogy tele vannak az ilyen oldalak trollokkal, ami a sorba beilleszkedési vágy ellentettje."

Mikor az oldal tele van trollokkal, ekkora nem tudja az ember, hogy melyik válasz releváns. Ezzel most nem azt mondom, hogy mindenki aki a kérdésem alá írt a troll volt. De most ilyenkor kinek tudok hinni.

Viszont azt elismerem, hogy vannak akiknek nem tetszik, és más jön be de azt nem hogy ez undorító.

2022. dec. 2. 15:56
 39/47 anonim ***** válasza:
91%

De kérdező, a troll az nem egy normális választ ír ilyenkor, hanem trollkodik :) Elég egyértelmű, hogy ki az, aki troll... Aki pl nem a kérdésre válaszol, vagy kifigurázza azt. A vélemény sosem lehet troll, max szélsőséges.

Egyébként meg ahogy a szépség relatív, úgy a csúnyaság is.

Én azt hiszem, hogy azt mondani, hogy valaki undorító azért, ahogy kinéz, az body shaming és nincs értelme, de valahol annyiban azért egyetértek, hogy az ilyen aránytalanul szétszteroidozottan izmos csávók bennem is hasonló érzéseket keltenek, mint az extrém elhízottak, vagy a kórosan soványak.

Meg kéne tanulni elfogadni, hogy vannak más vélemények is a tiéden kívül, és ugyanúgy validak, ráadásul nincs dolgod velük. Neked ott a sajátod, teljesen rendben van, ahogy az is rendben van, hogy másnak más a véleménye.

Tényleg ajánlom a pszichológust, mert az átlag 7 éves gyerek már eléri ezt a szintet, és komoly munkát kéne ebbe fektetned, mert még nagy gondjaid lesznek, ha ennyire nem vagy képes más álláspontját a helyén kezelni...

2022. dec. 2. 16:12
 40/47 A kérdező kommentje:

Én nem az álláspontot nem tudom elfogadni, hanem azt ahogy viszonyulnak hozzá. "Tenyészgorilla","undorító","felpumpált izom (amikor ilyen nem is létezik)", stbb...

Értem, hogy valakinek a túl izmos nem jön be, viszont ez még nem teljesen az a szint, jó valakinek lehet az.

Igen, sok izom van rajta és nagyon szálkás (kb. 5-6% testzsír), de nem egy óriási 120-150 kilós emberről van szó, akiknek beleshasa van és olyan mint akik a Mr. Olympián szoktak fellépni, növekedő hormont tolnak.

Illetve ez az egész, hogy egymást befolyásolják az emberek és ez kihat a másik véleményére is, innen is származik, mert itt valamiért mindenkinek tetszik és sok ilyen videó van fent a neten:

https://www.youtube.com/watch?v=FN8lmtDHhTc

Vagy Magyarországon ennyire más a helyzet és ha valaki ki van gyúrva az már taszító?

2022. dec. 2. 16:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!