Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Elerhetem meg a 170 cmt?

Elerhetem meg a 170 cmt?

Figyelt kérdés
Sziasztok 152 cm vagyok es tinedzser jelenleg,apukam alacsony anyukam pedig 170cm,lehetseges hogy meg magas leszek?Mert magas szeretnek lenni ,illetve lehet hulyen hangzik de gyorsabb novesre nincs valami?
2022. dec. 1. 15:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Biológia 1-es, leülhetsz.

18 éves korodig még nőhetsz pár centit, és mivel a magasság genetika kérdése, ezért semmi sincs, ami segítené a növekedést.

Úgy tűnik, eléggé silány az oktatás színvonala mostanában.

2022. dec. 1. 15:41
 2/11 anonim ***** válasza:
53%

egészséges életmód/táplálkozással lehet kimaxolni a génjeidben található lehetőségeket

kort nem írtál... pedig az is számít mennyi időd van még nőni

én azért nem adnék sok esélyt a 170 centinek, ha csak nem 12 éves vagy

2022. dec. 1. 15:41
 3/11 anonim ***** válasza:
Olyan 14 éves korom óta 1 centit sem nőttem.
2022. dec. 1. 16:02
 4/11 A kérdező kommentje:
1 nem kioktatast kertem csupan feltettem egy kerdest,mindenesetre koszonom
2022. dec. 1. 17:37
 5/11 anonim ***** válasza:

Én 12 évesen voltam úgy 165 cm, most 17 évesen 171 vagyok, évek óta nem nőttem semmit.

Nem tudom hány éves vagy, de szerintem nagyon max 160-ra nőhetsz meg.

2022. dec. 1. 19:53
 6/11 anonim ***** válasza:

Én 15 évesen elértem a max magasságomat, utána már nem nőttem. Elméletileg még a huszas éveid elejéig nőhetsz, de egyéni genetikán is múlik, meg persze hogy nem táplálkozol-e nagyon szegényesen, helyesen tartod-e magad (hosszasan rossz tartás berögződhet és a hibás ívű gerinc (gerincferdülés) miatt kvázi alacsonyabb leszel, mint lehetnél).

Ha minden évben piciket nőttél eddig, akkor még van esély rá, hogy nőj. De nagyon nem mindegy, hogy 152 centi vagy hány éves korhoz. Ha 12-höz, akkor még biztosan nősz, ha 16-hoz, akkor a 170 már erősen esélytelen.

2022. dec. 1. 20:30
 7/11 A kérdező kommentje:
Ne kovezzetek meg de 12 vagyok es a tovabbiakban a modellkedesen gondolkodtam,tudom sok dolognak meg kell felelni de azert megprobalnam
2022. dec. 1. 22:06
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát ahhoz elég magas már szerintem nem nagyon leszel. 170 is alacsonynak számít a modell szakmában, inkább vagy 175 ami kéne. Apukád milyen magas?
2022. dec. 1. 22:17
 9/11 anonim ***** válasza:

2. Lehet itt tolni az egészséges táplálkozás meg stb szöveget de miért kell neki hazudni? Attól, higy hirtelen elkezd full egészségesen élni nem befolyásolja a növekedést olyan mértékben mint a kérdező szeretné.

Kérdező:

Anyud meg apud génjei nem biztos, hogy kijönnek rajtad. Nálunk anyu 160 körüli apa 170 valamennyi én meg vagyok 175 körül mindegyiküknél magasabb. 21 éves korodra éri el a tested kb a teljes fejlettséget de ekkorra már ne várj nagy változásokat. Ha 14-15 éves vagy megeshet még egy hirtelen növekedés esetleg.

Ahhoz, hogy mesterséges úton legyél magasabb pokoli az út. Nem lehetetlen de pokoli. Pl. Volt egy csaj aki modell akart lenni minden áron ő eltörette orvosokkal mind 2 lábát majd valamiféle "koronát" a lábaköré rakatva kellett úgy maradni nagyon sokáig és aligha 1 centit ha nyert vele. Valami hihetetlen függőségek című sorozatban volt talán a TLC-n. De ezt semmi esetre se ajánlanám.

2022. dec. 2. 00:44
 10/11 A kérdező kommentje:
Hat apukam 5 eves koromban elhagyott tehat nem sokat tudok rola pontosan nem tudom mennyi de azt tudom h nem olyan magas talan ilyen 165-170 kozott van
2022. dec. 2. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!