Fülporcba lehet Füllyukasztó pisztollyal lőni? Ha nem, miért nem?
Figyelt kérdés
2022. nov. 29. 15:38
1/7 anonim válasza:
A porcos részeket szúrni szokás, mert a pisztoly roncsolja a porcot, és nehezebben gyógyul és jobban is fáj.
2/7 anonim válasza:
Összeroncsolja a porcot, több idő a gyógyulás. Nekem az egyik fülbevalóhely pont ott van, ahol éppencsak elkezdődik a porcos rész, ezért ott pisztollyal lőtték, de ugye lyuk rálógott a porcra. Sokkal fájdalmasabb volt, mint a fülcimpa lövés, vagy, mint amikor átszúrták a porcot (industrial piercingem van). És elég sokáig fájt is.
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
industrial-t szeretnék csak nemtudom jó ötlet e kilőni :S
2022. nov. 29. 16:43
4/7 anonim válasza:
Hát, azt semmiképpen! Csak szúrni szabad. Miért szeretnéd lövetni?
5/7 anonim válasza:
Industrialt nem lőnek, azt szúrni kell. Miért akarod lövetni? Sokkal rosszabb, mint szúrva
6/7 Metionin válasza:
Indut nem is lehet megoldani lövéssel. Azt mindenképp szúrni kell.
7/7 anonim válasza:
1. vagyok. Industrialt nem lehet lőni. Nem is értem, hogy képzeled ezt el. Miért ragaszkodsz ennyire a lövéshez? Ha azért, mert otthon szeretnéd megoldani, mert van hozzá pisztolyod, akkor ennyi erővel megcsinálhatod tűvel is, filléres tétel egy ilyen tű.
Ha azért, mert nem piercingessel szeretnéd megcsináltatni, hanem pl. ékszerésznél, ahol van füllyukasztás, ő is nemet fog rá mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!