Kontaktlencsével nemlehet kiszúrni a szemet? :O
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék a világoszöld szemem helyett világoskéket. Színes kontaktlencsén gondolkozom, de annyira félek, hogy bénaleszek és nemtudom betenni. Nyugtassatok meg , hogy nemtudom vele kiszúrni a szememet:S:DJa és ne ugassatok le , hogy miért akarok a zöld szemem helyett kéket ésatöbbi. nekem jobban tetszik a kék. ennyi.2010. szept. 30. 12:12
11/12 anonim válasza:
Viszont mindenképp menj előtte optikába. Meg kell nézni, hogy milyen való a te szemedre. Pl bázisgörbület mennyi. Ez nagyon nem mindegy, mert ha szűket veszel, az ronthatja a szemed, mert nem jut elég levegőhöz,mivel "szoros" a lencse. Ha meg túl nagy a görbület a szemedhez képest akkor csúszkálni fog. Nekem sima dioptriás lencsém van. Volt kék próba lencsém, tetszett is, de elég élettelen szemem volt tőle. Mondjuk az én szemem sötétbarna. Végülis nem vettem emiatt, meg elég húzós ára is volt. Sokkal drágább, mint a sima lencsém.
12/12 anonim válasza:
Évek óta kontaktlencsém van és teljesen egyszerű használni, ha félsz, hogy hogyan fog menni, akkor inkább menj el egy optikába és ott biztosan fognak segíteni. Mindent meg fog mutatni, hogy hogyan ápold a lencsét, milyen időközönként cseréld stb. Amúgy nekem szülésnél is bent volt a lencse, mert a szemüveg zavart volna és el sem mozdult, nem homályosodott pedig maga a szülés több mint 17 órán keresztül tartott! Nyugi menni fog és nagyon jól fog állni!!! Egy természetes kék szemű :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!