Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek egy háton tetovált...

Szerintetek egy háton tetovált nőnek jól áll a háton kivágott, ujjatlan menyasszonyi ruha ha amúgy illenek hozzá a tetkók?

Figyelt kérdés
A két lapckámon és a bal oldalon a derekamnál van egy-egy 10x5 centis tetkó.
2022. nov. 25. 17:56
 1/4 anonim ***** válasza:
59%
Undorítóan közönséges. Utcai nők stílusa.
2022. nov. 25. 17:59
 2/4 anonim ***** válasza:
45%
Az túlzás, hogy undorító, de sehogy sem megy a tetoválás a fehér menyasszonyi ruhához. Én biztos, hogy olyat választanák, ami eltakarja őket.
2022. nov. 25. 19:09
 3/4 anonim ***** válasza:
De hát eleve kivágott hátú ruha kell neked hogy mindenki láthassa csodás tetkóidat. Vagy talán nem a mutogatás miatt csináltattad...?
2022. nov. 26. 04:25
 4/4 A kérdező kommentje:

De, amiatt csináltattam, mert imádom őket. Bikiniben, kivágott hátú ruhában simán mutogatom nyáron. 😉

Csak a menyasszonyi ruha mégis olyan rizikós, hogy illik-e hozzá, vagy sem. Szeretem a lilát és a hupikéket is, mégsem viselem a kettőt egyszerre.

2022. nov. 26. 04:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!