Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez haladás? Tippek?

Ez haladás? Tippek?

Figyelt kérdés
Szóval szeretném a külsőmből kihozni a legjobbat és nekem van vaníliás illatú parfümöm és vettem hozzá vaníliáa tüsfürdőt meg fogok venni dezodort és akkor nem lesz 8 különféle illatom. Szerintem tök jó ha valaki így "egyillatú". Vettem még korrektort, eddig nem annyira használtam de vannak pattanásaim meg így azután maradt foltok és szépen lefedi. Mi az amivel még jobbá tehetném a megjelenésem?
2022. nov. 16. 15:12
 1/2 Noren1989 ***** válasza:
100%

Alapvetően mi a megjelenésedben a probléma?

Illat, ok, legyen.

Màs?

Mivel nem vagy elégedett?

2022. nov. 16. 16:37
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

ez már nagyon jó kezdés

amit még tehetsz :

próbálsz kialakítani egy stílust, nem pedig naponta más stílusú dolgokat hordani

esetleg kicsi smink (alapozó, ha nem annyira jó a bőröd, szempilla spirál, szájfény, valami visszafogottabb szemhéjpúder, pirosító, kontúr)

a korrektort érdemes lepúderezni, akkor kevésbé látszik meg

törődj a belső szépségeddel is, a kisugárzás sokat számít

találd meg a hozzád illő színpalettát (tavasz, nyár ősz tél, hideg/meleg)

találj magadnak egy jó frizurát, ami a legjobb az arcformádhoz

2022. nov. 16. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!