Ha épp nem akartok táskát cipelni, akkor hogyan, miben viszitek magatokkal a holmitokat?
Inkább nőknek szól a kérdés, a férfiak ruháin vannak zsebek úgyhogy probléma megoldva. :D
Szóval ilyen alap holmikat mint telefon, zsepi, pénz(tárca), belépőkártya stb, hogy viszitek magatokkal, ha nem tudtok vagy nem akartok táskát vinni magatokkal?
Nekem tipikusan akkor fordul elő ez amikor munkából kimegyek ebédért, vagy át kell mennem a másik épületbe. Vagy ha hétvégén elugrok bevásárolni.
Ilyenkor szükségem van pár dologra, de nem nagyon tudom hova rakni.
(Jelenleg úgy néz ki, hogy a telefonom egy "hajtogatós" tokban van, abban van a bankkártyám meg a jogsim, de több hely nincs benne, ha kellene taj kártya vagy szép kártya vagy bármi egyéb...meg amúgy utálom az ilyen tokot. 1-2 zsepi elfér a zsebemben ha úgy van, de nem minden ruhámon van egyáltalán zseb. Pénztárcát inkább nem is viszem sehova, meg a kulcsomat se, azokat már csak kézben tudnám hurcolni.)
11: és akkor mit vársz...??
VEgyél egy nyakbaakasztható tokot, és vidd abban.
Tudom, ez se lesz jó, erre is lesz kifogásod...
MINT ÍRTAM, A TÁSKA NEM OPCIÓ. Ennél egyértelműbben már nem tudom leírni.
Akko ragaszd a hasadra cellux-szal! :-D
Bakker, a tok NEM táska.
Táska = ruházattól különálló tárgy ami egyéb tárgyak tárolására szolgál.
Amit linkeltél az egy kicsi, nyakban hordható táska.
Igen, és akkor mégis mit vársz...????
VAgy csak okoskodni akarsz, és kifogásokat keresni...?
Leírtam, hogy mit várok. Tippeket arra, hogy TÁSKA NÉLKÜL hogy tudom magammal vinni a dolgaimat.
Többen leírták, hogy a kezedben.
De neked semmi nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!