Fiúnál is úgy mutat jól egy köldök piercing ha lapos hasa van?
Figyelt kérdés
2022. nov. 7. 09:05
1/12 anonim válasza:
Fiúnál sehogy sem mutat jól a köldök piercing.
2/12 anonim válasza:
Ha olyan a stílusa aminél beleillik a képbe egy köldök piercing szerintem jól tud mutatni. Az már más kérdés, hogy mennyire vonzó ez egy nő számára, és bár a testékszer viselés nem szexualitáshoz kötött, azért egy meleg fiúnál jobban el tudnék képzelni egy köldök pc-t mint egy heteronál.
3/12 Metionin válasza:
Igen, a köldök piercing csak lapos hason mutat jól.
4/12 anonim válasza:
Semmilyen körülmények között nem áll jól
6/12 anonim válasza:
Szerintem szexi egy lapos hasu ferfin, nem is feltetlenul maga az ekszer, hanem hogy ilyen bevallalos.
8/12 anonim válasza:
Szerintem tetkót meg testékszert nem azért vállal az ember feltétlen,hogy szép legyen. Hanem,mint ahogy valaki irta, azt mutatja,hogy az illetőnek bevállalós személyisége van. Önbizalom+testékszer nagyon csábító szerintem, ugyanakkor az önbizalomhiányos testékszeres,tetkós személyek viszont inkább taszítóak, kb. megsajnálom őket.
9/12 anonim válasza:
10/12 anonim válasza:
Szerintem az visel ilyen vackokat, akinek súlyos önértékelési zavarai vannak. Ebbe belefér a hivalkodási, feltűnési vágy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!