Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ma csináltattam nyelvpiercinge...

Ma csináltattam nyelvpiercinget,normális,hogy az alsó bogyó karcolja a nyelvem alatt/az ínyem egy részét?

Figyelt kérdés
Kellemetlen érzésem van emiatt,hogy az alsó bogyó úgymond karcolgatja az alsó fogsorom mögötti íny egy részét.várjak vele amíg legyógyul,mert ez lehet azért van mert hosszú maga az ékszer,vagy inkább majd szedjem ki?Nektek mik a tapasztalataitok ezzel kapcsolatban?

2022. okt. 26. 20:52
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ne szedd ki én megjártam vele
2022. okt. 26. 21:09
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Engem is zavart egy darabig, de hagytam, hogy rendesen meggyógyuljon. Később kicseréltem egy rövidebbre. Nekem a srác, aki szúrta azt mondta, hogy ő mindig hosszút rak be először, mert volt már vendége, aki másik helyről jött, ahol túl rövidet raktak be. A csajnak annyira bedurrant a nyelve, hogy ketten kellett kiszedniük az ékszert, annyira “eltűnt” benne, és szegény csaj jól meg lett kínozva.
2022. okt. 27. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!