Ez ránc vagy micsoda?
Figyelt kérdés
A nagy,közeli képre vagyok kíváncsi,hog mik azok a vonalak a szem alatt??Azok már ráncok,vagy csak a szem alsó vonala?Mert ismerőseim körében is szinte mindenkinek van ilyenje a szeme alatt...meg másokon is szoktam iylet látni..viszont a szem sarkába nincs,csak a szem alatt..ezt is megfigyeltem..azért nerm tudodm,hogy akkor a szem alatt mi az..
2008. dec. 24. 12:10
1/7 anonim válasza:
nekem is van:D de feltételezem 15 évesen nem ráncosodom:D szóval gondolom nem ránc.
2/7 anonim válasza:
Szerintem ez "táska".A táskás szem akkor szokott általában kialakulni mikor nem alszunk eleget.
3/7 anonim válasza:
Úristen de ijesztő!!!
Szerintem ez elég ronda, de nem akarok megbántani senkit.
Van akinek alapból ilyen a szeme. De ez lehet attól is ha sokat éjszakázik valaki. De végülis ez is ránc.
De inkább a kialvatlansággal függ össze szerintem.
4/7 anonim válasza:
A táskás szem az, amikor duzzanat van a szem alatt. Ez nem az, hanem az ilyen alakú szemek velejárója. Nekem nincs, nem is figyelek fel rá másokon sem, szeritnem egészen harmóniában van az arcával. Ja és h válaszoljak is, nem ránc.:)
5/7 anonim válasza:
Nem ránc, egyik 13 éves osztálytársamnak is van, valószínűleg nem ráncosodik. :D
6/7 anonim válasza:
szerintem duzzanat a fáradtságtól és azért feketés mert a szemfestéke lekenődött....néha én is így járok....
7/7 anonim válasza:
Nem ránc, nekem is van ilyen a szemem alatt, gondolom nem ráncosodom.
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!