Jéghideg víz=kevesebb ránc?
Figyelt kérdés
Anya mindíg jégkockát maszíroz az arcába,azt mondja azért,mert sokkal feszesebb lesz tőle,serkenti a vérkeringést,ezáltal a tápanyagellátást is.
Szerintetek ha minden reggel,este(esetleg napközben is)jéghideg vízzel mosok arcot az használ valamit?Ugyan még nem ráncosodom,de szeretném minnél későbbre tolni:)
Persze mellé még hidratálókrém,de az most mellékes.
21/L
2011. jan. 27. 15:24
1/6 anonim válasza:
Ez is olyan mint a ricinus meg a bánfi szesz.
Van akinél beválik van aki csak kib*szik magával.
18/F
2/6 A kérdező kommentje:
Hát a ricinus nálam bevált;)
2011. jan. 27. 15:42
3/6 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan csináld meg. Én minden reggel megmosom hideg vízzel az arcom, egyrészt azért is mert felfrissít. És mert sokkal jobban érzem magam utána. Utána tényleg olyan, mintha feszesebb lenne. De szerintem úgy sem árt, ha megcsinálod ezt minden reggel.:)
19L
4/6 A kérdező kommentje:
Ártani szerintem sem árt.Köszönöm,kipróbálom,majd kiderül:))
2011. jan. 27. 19:35
5/6 anonim válasza:
Mindenképp jót tesz a bőrnek,anyukádnak igaza van!
6/6 A kérdező kommentje:
Okés.Köszönöm neked is!
2011. jan. 29. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!