Miért akar minden nő vékony lenni?
Az összes teltebb ismerősöm (olyanokra gondolok, akik formásan és csak kissé teltek, nem szétfojt kövérek) azért panaszkodik mindig, mert nem tud fogyni, bár vékony lenne stb, ehhez képest mindegyiknek tök jó pasija van vagy már férjezett is. Én meg, aki világ életemben nagyon vékony voltam, tökre örülök, hogy végre feljött rám pár kiló, sokkal nőiesebb, egészségesebb alakom van így. Mindig kaptam a megjegyzéseket, hogy “lapos, deszka”. Igaz nagyon vékonyan is tetszettem sok pasinak, de csomószor azt láttam, hogy utánam teltebb lányokkal jöttek össze.
Miért akarnak ennyire vékonyak lenni a nők, ha sok pasinak tetszenek nagyobb fenékkel, mellel, combokkal? Én szívem szerint inkább lennék kicsit teltebb nő, mint modell vékonyságú. Jól látom, hogy a férfiaknak is inkább a kicsit husisabbak tetszenek? Vagy a vékony a nyerő?
Mert a média egy lehetetlen testképet közvetít már nagyon régóta, a vékony nőt nagy mellekkel és formás fenékkel. Ez a valóságban extrém ritka, a természetesen vékony nőknek sosem lesznek telt idomaik, a telt nők meg hiába fogyóznak, sosem tudják azt az alakot elérni, hiszen az esetek nagy részében az nem is valóságos csak plasztika meg ps. Mindenkinek a saját testéből kellene a legjobbat kihozni, nem pedig irreális álmokat kergetni, csak mert egy divatlap azt mondta, hogy az a szép.
Egyébként vékonyként (sokáig a deszka, most évek óta már a fitt verzió) én is azt tapasztalom, hogy a férfiak többsége túl vékonynak tart és inkább elnézi, ha a nőnek vastag dereka, nagyobb hasa és combja van cserébe a nagy fenékért és a mellekért. Mostanság ez a szépségideál.
Én vékonyan érzem jól magam.
Magas vagyok, ha híznék, bocsánat a kifejezésért, de debellának érezném magam. Számomra kellemetlen érzés, ha egy hasonló magasságú férfi soványabb, mint én.
Mozgékony vagyok, nem szeretnék lihegni és megizzadni azoktól a tevékenységektől, amiket minden nap végzek.
Számomra a nőiesség a viselkedésből fakad, halkan és puhán járok, figyelek a mozdultaimra, kihúzom magam, nem röhögök ordítva és nem lóg ki a kapa a számon. Talán van olyan férfi, akinek ez is tetszik. :)
A kérdésre válaszolva: szerintem nem akar minden nő vékony lenni, éppen ellenkezőleg a body positivity miatt az a pc, hogy mindenki teste tökéletes.
"A kérdésre válaszolva: szerintem nem akar minden nő vékony lenni, éppen ellenkezőleg a body positivity miatt az a pc, hogy mindenki teste tökéletes."
Akik ilyeneket írnak azok melyik univerzumban élnek? A kövérség még a mai "pc világban" sem menő, senki nem akar kövér lenni. Egyre több az evészavaros tini még a fiúk körében is. Az instagram, tiktok hírhedten rossz hatással van a fiatalok testképére. Még nem találkoztam kövér, vagy akár csak kicsit túlsúlyos emberrel aki ne akart volna lefogyni, csak nem mindenkinek van elég akaratereje hozzá. De mindenki úgy van vele, hogy jó lenne ha...
Már akinek...
Én elfogadom a vékony nőket (meg természetesen a mai világban ez a divat, a férfiak többsége kedveli őket), de kifejezetten a telt, kövér nők jönnek be. Nem a jabba kategória, de "pár kg" feleslegnél már több, olyan 100-120 kilosak. Lehetőleg formás és szép arccal.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!