Ha felül M-es méret vagyok,alul 40-es,akkor az ducinak számít? 166/65
Figyelt kérdés
2022. okt. 17. 13:40
11/16 anonim válasza:
Ha nem is duci, de erősebb alkat.
12/16 anonim válasza:
Szerintem ez nem mond el sokat. Mármint, pl. a 40-es nadrágméret. Nekem pl. 34-től 38-ig vannak nadrágjaim, de volt, hogy nadrágokat próbáltam a boltban, és valamelyikből csak a 40-es ment rám abból a nadrágból. Szóval ez sokszor fazontól és anyagtól is függ. Súly alapján egyáltalán nem vagy duci, hanem átlagos.
13/16 anonim válasza:
Ehhez látnom kéne az alakodat.
15/16 anonim válasza:
En 174cm vagyok és 62kg, felül S méret vagyok, de farmerekből általában 40-es kell. Vékony a kezem meg a lábam, de van es kis hasam és nincs derekam meg seggem se.
Ezt így nehéz megmondani kép nélkül, nagyban függ az alkattól.
28/N
16/16 anonim válasza:
Én ugyanekkora vagyok. Magasság és súly is stimmel. 5 kilót akarok fogyni és akkor magamnak tökéletes leszek. Most van egy pici hasam, pici tokám, és egy kis narancsbőröm. Szóval rajtam az az 5 kiló vízválasztó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!