Fiúk/férfiak, nektek melyik női típus jön be jobban?
A opció: a sötétebb hajú, latinosabb kinézetű hölgyek, akik véknyak, de azért van mellük és fenekük.
B opció: a festett szőke hajú, vékony, lapos hölgyeket
Testre ilyesmi
Arcra pedig ilyen.
"de azért van mellük"
Tehát műmellük?
Kérdező, bocsi, hogy nőként írok, viszont kikivánkozott belőlem, hogy ne az agymosott médiából tájékozódj. A férfiak a természetességet sokkal jobban szeretik. Saját tapasztalat. Nem leszel attól jobb nő, ha plasztikáztatod a melléd, vagy feltölteted a szádat, műkörmeid vannak, esetleg fested a hajad. Sőt, egyes férficsoportokat pont ilyenkor fogod magadtól eltolni.
Menj sportolni, foglalkozz saját testi és lelki egészségeddel, esetleg tanulj meg kicsit sminkelni, ha nagyon akarsz, viszont azt sose feledd, a műbabákat inkább csak használják, semmint mélyen szeretik.
Férfi vagyok, nekem az első az ideálom, azért raktam be arról több képet.
De ne higgyük már azt, hogy a 2. az full természetes.
Szóval, aki genetikailag vékony, kicsi mellű az nem természetes, de a szilikon cici az már természetes. 🙄🤦🤷👏
Oké, te se az eszedről vagy híres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!