Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a szexepiled? Illetve...

Mi a szexepiled? Illetve máson mi tetszik amit ő esetleg hibaként láthat magán?

Figyelt kérdés

2022. okt. 10. 12:19
 1/7 anonim ***** válasza:
95%

Mindkét kérdésedre a kisugárzás a válaszom. Számomra magas önbecsülés, magabiztosság, illetve hogy az illető láthatóan jól érzi magát a bőrében, meg van elégedve magával bőven kompenzálja azt a tényt, ha esetleg a többség ízlését nézve nem kifejezetten jóképűnek tekinthető

Nők egy része műtteti, én viszont - szintén nőként - szépnek látom mindkét nemen például a görbe, vagy sasorrot

2022. okt. 10. 12:36
 2/7 anonim ***** válasza:
38%

"– Megmutatom neked a hegemet – pimaszul elvigyorodik.

Szóhoz sem tudok jutni. Hirtelen felpattan és felrántja előttem a testhezálló felsőjét. Láttam már alig ruhában, de valahogy mindig úgy került elém, ami pont nem azon oldalát mutatta, ahol a kirívó, körülbelül húszcentis forradásszerű reminiszcencia dísztelenkedik.

– F*sza, mi? – pillant rám.

Elkerekedet szemem elkapom róla, és a homályosságban bujkáló kandallóra sandítok.

– Mondd ki, undorító.

– Nem, nem az – parázslik az arcom, mintha belázasodtam volna. Szívem dobbanása felélénkül közelében, a vágyódás pedig kíméletlen tornádóként végigsöpör reszkető testemen. Mindjárt elájulok, alig kapok levegőt, ez felkapott rendesen. Gőzöm sincs, meddig tudom magam türtőztetni, könyörtelenül eltiltani magamtól, mint beteges fogyókúrázó a szénhidrátot.

– Hanem? – elém sétál. Nagyon közel áll hozzám.

– Tudod, vannak, vagyis… – lehúzódik a trikója, de nem teljesen, mert még a köldökét látni lehet. Valamiért akaratlanul is ott ragad a szemem.

– Igen? – vigyorog az arcomba, majd ő is a saját köldökére pillant, aztán rám.

Hangosan felsóhajtva a vaksötétségben felragyogó tekintetét fixírozom.

– Inkább azt mondanám, különleges – köszörülöm a torkom. – Éppenséggel lehetne a szexepiled is – súgom.

– Neked meg a szád lehetne az. Irigykedem a vastag húsos szádra – lágy félmosollyal picit ráharap alsó ajkára. – Mindjárt beleharapok.

Megfogadom önmagamnak, hogy ezt a mondatát az életem végéig nem fogom elfeledni. Erre akarok emlékezni a halálos ágyamon utoljára. És ezerszer is felidézni, ahogyan mondta. Összeszorított fogait megvillantva, pont, mint aki eszeveszettül kívánna, majd megőrülne értem."

2022. okt. 10. 13:09
 3/7 Metionin ***** válasza:
100%

Volt egy szemfogam, ami rossz helyre nőtt és 3 év fogszabi sem hozta helyre. A párom szerint cuki volt. Már nincs meg, mert kiműttettem, engem rettentően zavart, az életem nagy részében nem mertem foggal mosolyogni miatta.

Ami nekem tetszik és sokan nem szeretik magukon, az a szemüveg.

2022. okt. 10. 14:39
 4/7 anonim ***** válasza:
A női lábakra fókuszálok inkább.
2022. okt. 10. 18:43
 5/7 Kaotikuss válasza:
Atól függ.
2022. okt. 11. 10:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Szexepilem az anyajegyem az arcomon.

Máson a kisfokú hadarás.

2022. okt. 19. 23:29
 7/7 anonim válasza:

Nő vagyok és szerintem egy pasinak nagyon szexis a szőr. Olyan ősemberszőr. Arcán,mellkasán, az sem zavar ha a hátán is, pedig sok pasi epilálja magát, pedig szexi.

Szexepil lehet egy furcsa mosoly, vagy valami asszimetria.

2022. okt. 31. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!