Mi a szexepiled? Illetve máson mi tetszik amit ő esetleg hibaként láthat magán?
Mindkét kérdésedre a kisugárzás a válaszom. Számomra magas önbecsülés, magabiztosság, illetve hogy az illető láthatóan jól érzi magát a bőrében, meg van elégedve magával bőven kompenzálja azt a tényt, ha esetleg a többség ízlését nézve nem kifejezetten jóképűnek tekinthető
Nők egy része műtteti, én viszont - szintén nőként - szépnek látom mindkét nemen például a görbe, vagy sasorrot
"– Megmutatom neked a hegemet – pimaszul elvigyorodik.
Szóhoz sem tudok jutni. Hirtelen felpattan és felrántja előttem a testhezálló felsőjét. Láttam már alig ruhában, de valahogy mindig úgy került elém, ami pont nem azon oldalát mutatta, ahol a kirívó, körülbelül húszcentis forradásszerű reminiszcencia dísztelenkedik.
– F*sza, mi? – pillant rám.
Elkerekedet szemem elkapom róla, és a homályosságban bujkáló kandallóra sandítok.
– Mondd ki, undorító.
– Nem, nem az – parázslik az arcom, mintha belázasodtam volna. Szívem dobbanása felélénkül közelében, a vágyódás pedig kíméletlen tornádóként végigsöpör reszkető testemen. Mindjárt elájulok, alig kapok levegőt, ez felkapott rendesen. Gőzöm sincs, meddig tudom magam türtőztetni, könyörtelenül eltiltani magamtól, mint beteges fogyókúrázó a szénhidrátot.
– Hanem? – elém sétál. Nagyon közel áll hozzám.
– Tudod, vannak, vagyis… – lehúzódik a trikója, de nem teljesen, mert még a köldökét látni lehet. Valamiért akaratlanul is ott ragad a szemem.
– Igen? – vigyorog az arcomba, majd ő is a saját köldökére pillant, aztán rám.
Hangosan felsóhajtva a vaksötétségben felragyogó tekintetét fixírozom.
– Inkább azt mondanám, különleges – köszörülöm a torkom. – Éppenséggel lehetne a szexepiled is – súgom.
– Neked meg a szád lehetne az. Irigykedem a vastag húsos szádra – lágy félmosollyal picit ráharap alsó ajkára. – Mindjárt beleharapok.
Megfogadom önmagamnak, hogy ezt a mondatát az életem végéig nem fogom elfeledni. Erre akarok emlékezni a halálos ágyamon utoljára. És ezerszer is felidézni, ahogyan mondta. Összeszorított fogait megvillantva, pont, mint aki eszeveszettül kívánna, majd megőrülne értem."
Volt egy szemfogam, ami rossz helyre nőtt és 3 év fogszabi sem hozta helyre. A párom szerint cuki volt. Már nincs meg, mert kiműttettem, engem rettentően zavart, az életem nagy részében nem mertem foggal mosolyogni miatta.
Ami nekem tetszik és sokan nem szeretik magukon, az a szemüveg.
Szexepilem az anyajegyem az arcomon.
Máson a kisfokú hadarás.
Nő vagyok és szerintem egy pasinak nagyon szexis a szőr. Olyan ősemberszőr. Arcán,mellkasán, az sem zavar ha a hátán is, pedig sok pasi epilálja magát, pedig szexi.
Szexepil lehet egy furcsa mosoly, vagy valami asszimetria.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!