Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk nektek melyen szín...

Fiúk nektek melyen szín tetszik legjobban egy lány körmén?

Figyelt kérdés

2022. júl. 30. 00:56
1 2 3
 1/22 Noren1989 ***** válasza:
100%

Ami eddig tetszett:

Fekete, fehér, kék, vörös.

A francia manikűr nekem semleges, a nagyon csiricsàré műkarmok inkàbb iszonnyal töltenek el.

Azért a nagy cecakarmokat nem tartom praktikusnak, de vonzzàk a szememet.

2022. júl. 30. 01:27
 2/22 anonim válasza:
76%
Piros
2022. júl. 30. 01:43
 3/22 anonim ***** válasza:
51%
Semmilyen. Sima "francia", az legalább természetesnek hat. Amúgy szeretem, hogy sok nő azt hiszi, hogy ez érdekli a férfiakat. A körmötök helyett inkább a popsitokra koncentráljatok. Rohadt nehéz hetente kétszer 50 guggolást megcsinálni. Nah az felfog tűnni a férfiaknak, (ha eddig nem csináltad), de hogy milyen színű a körmöd...:)
2022. júl. 30. 01:48
 4/22 A kérdező kommentje:
#3 Legtöbb lány önmagáért festi ki,mert így nőiesen érzi magát,és ez önbizalmat ad.Ez egy kiegészítő is, rettentően kiemeli a körmömet
2022. júl. 30. 02:24
 5/22 anonim ***** válasza:
34%
"Fiúk nektek". Gondolom önmagad miatt tetted fel a kérdést.:)
2022. júl. 30. 02:26
 6/22 anonim ***** válasza:
79%
Fekete.
2022. júl. 30. 02:27
 7/22 A kérdező kommentje:
#5 Én a színét kérdeztem,az nekem mindegy csak nem tudom eldönteni,és ezért meg szeretném kérdezni ,hogy a többségnek milyen tetszik.De a simát is elfogadom válasznak,lehet átlátszó is,ha te úgy gondolod.🙂
2022. júl. 30. 02:31
 8/22 anonim ***** válasza:
39%
"Legtöbb lány önmagáért festi ki", erre válaszoltam, hogy gondolom téged se érdekel a férfiak véleménye, csak azért mégis kiírtál egy kérdést.:) A kérdésre pedig válaszoltam, hogy semmilyen, de írhatjuk átlátszónak is. A legtöbb férfinak még az sem tűnik fel, ha fodrászhoz mész, nem hogyha körmöshöz. Az viszont feltűnik majd, ha helyette 2 hónapig konditerembe jársz vagy beteszed otthon az aerobik kazettádat, de mivel lusták vagytok és amúgy is csak "önmagatok" miatt csináljátok, ezért marad a körmös:)
2022. júl. 30. 02:53
 9/22 Noren1989 ***** válasza:
42%
#8, inkàbb dobj be egy snickers-t!
2022. júl. 30. 03:06
 10/22 A kérdező kommentje:
#8 Igen én azért festem ki, mert szeretem,nem azt mondtam ,hogy nem érdekel a véleményed,csak ki fogom festeni annak ellenére is,kormosre pedig nem fogom szórni a pénzt.Köszönjük szépen az általánositás,miért csak neked legyen minden jó?Had döntsük már el ,hogy mi mit akarunk!?Szerintem elég sok minden van amit nem magunkért teszünk. Azt pedig nem tudom miből veszed ,hogy nem jó a seggem.
2022. júl. 30. 03:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!