Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk nektek melyen szín...

Fiúk nektek melyen szín tetszik legjobban egy lány körmén?

Figyelt kérdés

2022. júl. 30. 00:56
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
#9 naa,miért pontozzátok le szegényt?Szerintem elég vicces amit írt
2022. júl. 30. 03:27
 12/22 anonim ***** válasza:
74%
Kedves kérdező, akkor te kivétel vagy és elnézést kérek, de ha jó a feneked, akkor amúgy se neked szóltak a tanácsaim.:) Elnézést kérek minden nőtől is! Hajrá költsétek a pénzeteket műkörmösre, kondibérlet helyett, mert akkor sokkal jobban fogtok tetszeni a férfiaknak, de mivel mindenki csak "önmaga" miatt csinál mindent, ezt is csak "önmagam" szórakoztatására írtam.:)
2022. júl. 30. 03:34
 13/22 A kérdező kommentje:
#12 Tudod mit, én nem értelek, de ez nem baj,inkább nem is akarlak.De a kedvedért te leszek egy hétig, és nem festem ki a körmömet,hogy egy kicsit se lehessek önmagam,ha már a véleményeidből épülök!És az a rész ,hogy jó a fenekem,és nagy a mellem ,csak zavar,mert minden férfi engem néz,ne hidd ,hogy minden nő vágya ez,mert az enyém nem.Végig figyelik az életedet szinte az egész világ heteró férfiai.
2022. júl. 30. 03:50
 14/22 anonim ***** válasza:
78%

Mindig borzadok meg röhögök felváltva, amikor egy elhízott bálna nőnek szépen ki van rittyentve a műkörme. Ilyenkor azt hiszi, hogy ettől most jó szép lett, és nem tűnik fel, hogy mázsa fölé hízott?

Olyan, mintha egy fine dining étteremben eléd raknának tányéron egy darab kutyaszart, de a tetején lenne egy cuki kis marcipán rózsa, és elvárnák h jó étvággyal fogyaszd.

2022. júl. 30. 04:34
 15/22 anonim ***** válasza:
38%
Hármas válaszoló vagyok, a 14-est nem én írtam, de örülök, hogy más is egyetért velem.:)
2022. júl. 30. 04:53
 16/22 anonim ***** válasza:
77%
Én szerettem, amikor a barátnőm kérdezgette tőlem, hogy milyenre fesse a körmét. Az igazság az, hogy baromira nem érdekelt, hogy milyen színűre festi... De legalább addig is volt beszéd témánk, ezért adtam neki tanácsokat, hogy ezt az ujjad zöldre, amazt barnára stb... :D
2022. júl. 30. 06:27
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Csak lábujjon tetszik a világos, a fehér, a piros.
2022. júl. 30. 06:47
 18/22 anonim ***** válasza:
64%
Kék
2022. júl. 30. 07:47
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
A natúr, rövidre vágott körmök tetszenek.
2022. júl. 30. 10:56
 20/22 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem ilyenkor nyáron a lebarnult bőr miatt jól mutat pl. rózsaszín, narancssárga vagy valami élénk színek. A pirosat én valahogy soha nem szerettem nekem az olyan anyukás aki még sexynek akar mutatkozni. 😁

Egyébként nekem tetszenek a sötétebb színek is, bordó, zöld, fekete teljesen mindegy, csak passzoljon a lány személyiségéhez és ne mások miatt vagy másokat utánozva csináltassa.

F28

2022. júl. 30. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!