Fiúk nektek melyen szín tetszik legjobban egy lány
körmén?
11/22 A kérdező kommentje:
#9 naa,miért pontozzátok le szegényt?Szerintem elég vicces amit írt
Kedves kérdező, akkor te kivétel vagy és elnézést kérek, de ha jó a feneked, akkor amúgy se neked szóltak a tanácsaim.:) Elnézést kérek minden nőtől is! Hajrá költsétek a pénzeteket műkörmösre, kondibérlet helyett, mert akkor sokkal jobban fogtok tetszeni a férfiaknak, de mivel mindenki csak "önmaga" miatt csinál mindent, ezt is csak "önmagam" szórakoztatására írtam.:)
2022. júl. 30. 03:34
13/22 A kérdező kommentje:
#12 Tudod mit, én nem értelek, de ez nem baj,inkább nem is akarlak.De a kedvedért te leszek egy hétig, és nem festem ki a körmömet,hogy egy kicsit se lehessek önmagam,ha már a véleményeidből épülök!És az a rész ,hogy jó a fenekem,és nagy a mellem ,csak zavar,mert minden férfi engem néz,ne hidd ,hogy minden nő vágya ez,mert az enyém nem.Végig figyelik az életedet szinte az egész világ heteró férfiai.
Mindig borzadok meg röhögök felváltva, amikor egy elhízott bálna nőnek szépen ki van rittyentve a műkörme. Ilyenkor azt hiszi, hogy ettől most jó szép lett, és nem tűnik fel, hogy mázsa fölé hízott?
Olyan, mintha egy fine dining étteremben eléd raknának tányéron egy darab kutyaszart, de a tetején lenne egy cuki kis marcipán rózsa, és elvárnák h jó étvággyal fogyaszd.
2022. júl. 30. 04:34
Hármas válaszoló vagyok, a 14-est nem én írtam, de örülök, hogy más is egyetért velem.:)
2022. júl. 30. 04:53
Én szerettem, amikor a barátnőm kérdezgette tőlem, hogy milyenre fesse a körmét. Az igazság az, hogy baromira nem érdekelt, hogy milyen színűre festi... De legalább addig is volt beszéd témánk, ezért adtam neki tanácsokat, hogy ezt az ujjad zöldre, amazt barnára stb... :D
2022. júl. 30. 06:27
Csak lábujjon tetszik a világos, a fehér, a piros.
2022. júl. 30. 06:47
2022. júl. 30. 07:47
A natúr, rövidre vágott körmök tetszenek.
2022. júl. 30. 10:56
Szerintem ilyenkor nyáron a lebarnult bőr miatt jól mutat pl. rózsaszín, narancssárga vagy valami élénk színek. A pirosat én valahogy soha nem szerettem nekem az olyan anyukás aki még sexynek akar mutatkozni. 😁
Egyébként nekem tetszenek a sötétebb színek is, bordó, zöld, fekete teljesen mindegy, csak passzoljon a lány személyiségéhez és ne mások miatt vagy másokat utánozva csináltassa.
F28
2022. júl. 30. 19:03
Kapcsolódó kérdések: