Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek az gáz, ha egy...

Szerintetek az gáz, ha egy férfinek nagy feneke van?

Figyelt kérdés

2022. okt. 9. 16:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Mármint olyan "kiálló" feneked van vagy oldalra terebélyes? Nem tudom hogy érted-e hogy gondolom, de egyébként szerintem nem baj.
2022. okt. 9. 16:45
 2/6 A kérdező kommentje:
nem tudom, anyám azt mondja hogy nagy a seggem, szerintem is az :/
2022. okt. 9. 16:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát, ha egy elhízott d..sznó vagy, akkor igen, gáz, de ha kondizol és csupa izom vagy, az úgy oké.
2022. okt. 9. 17:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát egyik sem vagyok 180 valamennyi cm-hez vagyok 85 kiló, és próbálok azért tenni, hogy lejebb menjen a súlyom
2022. okt. 9. 18:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Tudsz képet linkelni? Nem kell a sajátod, elég egy hasonló netes kép. Nem mindegy, hogy kiálló gömbölyded, vagy nagy terebélyes(esetleg lapos is).
2022. okt. 10. 16:23
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
El kezdtem kamaszodni akkoriban ki voltam akarva hogy nagy a fenekem fiú létemre, és hogy gáz női fenekem van fiú létemre, aztán meg változtatták ezt a gondolkodást, sok lánynak az tetszett hogy nagy fenekem van, egy idő után meg barátkoztam azzal is hogy lépés közben dobálodik a fenekem, igazából nekem nem az a fel állós kerek hanem csep alakú, vagy szív alakú úgy kerekedik ki, strandon többször szólított le nők lányok, volt egy olyan aki ilyet szólt egész nap előtt sétálhatnék, nagyon tetszik neki a fenekem, tehát oda vissza dolog férfiak szeretik a formás női feneket, ahogy tapasztaltam nők is szeretik.
2022. okt. 25. 03:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!