Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért annyira tökéletes...

Miért annyira tökéletes néhány lány?

Figyelt kérdés
Én sem vagyok csúnya, átlagos vagyok viszont vannak a "tökéletes" lányok akik úgy is öltözködnek, sminkelnek de én bárhogyan próbálkozom nem tartozom közéjük. Alacsony is vagyok, nem tudom elfogadni magam és ez nagyon elszomorít, annyira undorítónak találom amit a tükörben látok
2022. okt. 7. 23:08
1 2
 1/13 anonim válasza:
68%

Hé ne légy ilyen. Nem jó ez a gondolkodási mód. Úgy vagy jó ahogy vagy. Tökéletes vagy. Nem kell ugyan olyannak lenned mint a többi lány abban nincs semmi egyediség. Az a jó, hogy ki lógsz a sorból. Én sem vagyok olyan mint ők. Nem követem azt amit ők. Nem öltözködöm úgy mint mindenki más, nem is sminkelek. És én így vagyok jó. Alacsony vagyok én is. De nem zavar egyik sem mert ez teszi azzá aki vagyok. Ezért kérlek ne szomorkodj. Örülj annak amid van és amilyen vagy. Nincs semmi rossz abban ha átlagos vagy. Sőt szerintem jobb is az. Unalmas már a "tökéletes lányok". Én is átlagos vagyok és ez pont jó. Nem megyek a többiek után mint egy hülye. Ezért tedd te is így. Tudom hogy menni fog és hogy egyszer elfogadod magad. És meglátod majd hogy lesz valaki aki téged fog szeretni és nem mást, nem a többi lányt.

18/L

2022. okt. 8. 00:19
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki csunyabbnak latja magat

Az internetes “szepsegek” pedig szarra vannak szerkesztve

2022. okt. 8. 00:19
 3/13 anonim ***** válasza:
92%

Hidd el, hogy negyede annyi baj sincs veled, mint amit te gondolsz.

Az meg hogy nem hasonlítasz rájuk talán abból fakad, hogy az ő külsejük alapján akarsz öltözködni. Milyen a testalkatod? Mi az évszaktípusod?

Nekem a testalkatom körte. Nagy a fenekem és a combom, felül meg alig van mit fogni. Rajtam a bő pulcsik hülyén álnak. De a derékig érő pulcsik és a derékig érő farmer 10/10.

Vagy ősz típus vagyok, szóval a rózsaszín, pink rúzsok is hülyén mutatnak rajtam. Máson meg az áll vadítóan jól.

Keresd meg ami jól áll és légy türelmes. Biztos, hogy lesz néhány mellé fogásod, de ne kudracnak fogd fel, hanem tanulj belőle.

Mi az ami a legnagyobb problémát okozza az önelfogadásodban?

2022. okt. 8. 01:41
 4/13 Noren1989 ***** válasza:
85%

1, jó génekkel születtek,

2, irtózatosan sok időt nyomtak bele a sminkelés megtanulásába,

3, nem sajnálják a fényképeikről a szűrőket.

Amúgymeg: az alacsonysággal semmi probléma!

Csúfoltak az iskolában, vagy mi történt veled?

2022. okt. 8. 08:20
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
A maga módján mindenki tökéletes és mindenki más. Hozd ki magadból a legtöbbet és ne másokhoz hasonlítgasd magad. Egyébként valóban, a legtöbb internetes kép szerkesztett és nem a valóságot tükrözi.
2022. okt. 8. 08:42
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az ember önmagával szemben mindig kritikusabb. Azok a tökéletes lányok sem tökéletesek, sőt, lehet, hogy amikor tükörbe néznek, akkor nekik sem tetszik, amit a tükörben látnak. Sajnos az ember tényleg hajlamos önmagával szemben sokkal kritikusabbnak lenni. Míg más azt gondolja az adott emberről, hogy milyen szép, lehet, hogy ő nem így látja.
2022. okt. 8. 11:26
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Én tökéletességre törekvő lány vagyok. Rengeteget foglalkozom a külsőmmel. Hajápolás, körmözés, fogfehérítés, szempilla lifting, arcápolás, kozmetikus, ruhák nézegetése, outfit ötletek keresgélése, sminkelés...ez rengeteg idő. Bár én élvezem és szeretek törődni magammal. Akik "tökéletesek" az esetek túlnyomó részében biztosan rengeteget tesznek érte. Nagyon meglátszik, ha időt fektetsz magadba. Példaként a hajam genetikailag nem túl sűrű, vékonyszálú és soha nem volt sokkal hosszabb vál alá érőnél. Már növesztem egy ideje és megvan a hajápolási rutinom, mindenki dicsérgeti, hogy milyen szép, fényes, puha és derékig is ér.

Törödj magaddal, tanulj róla, hogy mit hogyan kell. Hidd el sokkal jobban fogod érezni magad, ha szinte mindent megteszel a külsődért.

2022. okt. 8. 13:40
 8/13 anonim ***** válasza:
75%
Nem muszáj mindenkinek "tökéletes" lánynak lennie. Én ismerek ilyen lányokat élőben is, néha sajnos irigykedek rájuk, pedig tudom hogy nem szabadna. Én sem vagyok tökéletes, de a saját magam módján tudom hogy szép vagyok. Ahelyett hogy rájuk szeretnék hasonlítani megpróbálom megtalálni mi áll nekem jól, milyen ruhákban, frizurával, sminkkel érzem magam a legjobban. Te is tegyél így, mert biztos te is nagyon szép vagy csak meg kell találnod hogyan érzed jól magad. Sok sikert!
2022. okt. 8. 15:39
 9/13 anonim ***** válasza:
43%

"nem tudom elfogadni magam és ez nagyon elszomorít, annyira undorítónak találom amit a tükörben látok"

Szerintem nem a más lányok szépségével kapcsolatos a kérdés, vagy a probléma, hanem önmagadban keresendő, ahogy olvasom. Szakember felkeresése javallott.

2022. okt. 8. 16:22
 10/13 anonim ***** válasza:
69%
Heni, te vagy az? (kérdező)
2022. okt. 9. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!