Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A laptopom nem hajlandó...

A laptopom nem hajlandó betölteni néhány oldalt, filmet, ellenben telefonon minden tökéletesen működik, mitől lehet?

Figyelt kérdés
A youtube vagy például ez az oldal probléma nélkül működik, de amúgy meg se egy sorozat részt, se egy filmet nem tölt be vagy pl az outlook oldalt. Januárban vettem akkor csinála ezt, de aztán abba maradt kb 2 hónap után, most meg here we go again. Azt se tudom, hogy ilyenkor szerelőhöz vigyem vagy a routerrel kéne e valamit kezdeni. Az oldalak a TIMED OUT hibaüzenetet írják ki.

2019. júl. 1. 20:36
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és ha egyszerűen lecsatlakozom a wifiről aztán vissza, olyankor megjavul, de csak kb két percre, a router újraindítása viszont nem segít.
2019. júl. 1. 20:39
 2/4 Morzsi007 ***** válasza:
Próbáld meg először lan kábellel összedugni a routert meg a laptopot, mit mutat.
2019. júl. 1. 21:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Az sajnos nem megy bele az én laptopomba. (asus vivobook 540)
2019. júl. 1. 21:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálam is van olyan weboldal, ami az elején megy tökéletesen, majd elkezd belassulni, aztán már a képek sem töltődnek be, végül az egész oldal sem időtúllépés miatt. Aztán kikapcsolom a gépet, routert és a legközelebbi bekapcsolás után megint kezdődik az egész elölről. Telefonomon viszont nincs ilyen probléma. Engem is zavar, nem tudom mi az oka. Nem hiszem, hogy a hardver lenne kevés hozzá: 16 GB RAM + 2GB dedikált VGA, i7 processzor, a net letöltési sebessége is alapból elég gyors. Néhány oldallal van csak ez. Próbáltam a böngészőben letiltani a bővítményeket, sőt az egészet újra is telepítettem, de a helyzet változatlan.
2019. júl. 1. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!