Miért van hogy előlről szép az alakom, de hátulról kocka vagyok kb?(több lent)
Sziasztok!
Úgy kb mindenemmel meg vagyok elégedve, de az alakom borzasztó :(
Annyi hogy előlről szép az alakom a nadrágokba is, de hátulról olyan kocka alakom van a csípőmtől a fenekem aljáig.
Plusz úgy érzem a fenekem túl nagy, mármint nem olyan jól nagy mint amihez edzeni szoktak, hanem túl széles, és nagyon nagy :(((
Ne mondjátok hogy majd még változni fog az alakom mert a nővéremnek ilyenkor már szép alakja volt.
167cm 52kg, ebben az évben fogok felvételizni középsuliba.
Valami tipp vagy bármi?
Nagyon megköszönném ha írnátok választ! :))
Mit jelent a kocka, hadd kérdezzem meg?
Tepsisegged van, vagy mi?
#1: bocsi, képet nem tudok küldeni :(
#2: nem pucéran szoktam magam nézegetni, csak pl mikor veszek egy nadrágot akkor hátulról is megnézem magam és akkor így nézem hogy eehh, amúgy jól tanulok szóval, neked is jó egészséget!
#3 nem mondanám hogy tepsi mert oldalról egész szép, de amúgy igen, hátulról kb olyan mint a tepsi segg :(((
Valami tipp?? Kérlek, nagyon zavaar
Ha nincs semmi akkor meg :(( hát jó de azért várok még válaszokat!
Nem, nem.
Itt nem azon van a hangsúly, hogy a fenekem ilyen vagy olyan.
Az alakomról beszéltem, és baj lenne hogy érdekel a kinézetem? Hogy engem zavar, abban szerintem semmi nincs.
A legtöbb korombeli is csak most próbálja elfogadni a testét!!
Az ilyenek hogy, ruházkodj fel meg ne nézegesd magad, hogy miért érdekel milyen a feneked, tök értelmetlen.
Ti it voltatok kamaszok/korombeliek. Biztos vagyok benne hogy volt valami ami nem tetszett magatokon(ha nem, akkor annak örülök:))
Csak tippeket akartam, hogy esetleg van e valami megoldás, de ez ennyi.
És köszönöm a választ mindenkinek!
További szép napot:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!