Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van hogy előlről szép...

Miért van hogy előlről szép az alakom, de hátulról kocka vagyok kb?(több lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Úgy kb mindenemmel meg vagyok elégedve, de az alakom borzasztó :(

Annyi hogy előlről szép az alakom a nadrágokba is, de hátulról olyan kocka alakom van a csípőmtől a fenekem aljáig.

Plusz úgy érzem a fenekem túl nagy, mármint nem olyan jól nagy mint amihez edzeni szoktak, hanem túl széles, és nagyon nagy :(((

Ne mondjátok hogy majd még változni fog az alakom mert a nővéremnek ilyenkor már szép alakja volt.

167cm 52kg, ebben az évben fogok felvételizni középsuliba.

Valami tipp vagy bármi?

Nagyon megköszönném ha írnátok választ! :))

2022. okt. 5. 06:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem látjuk,így nincs komment
2022. okt. 5. 06:56
 2/6 anonim ***** válasza:
20%
Ruházkodjál fel, ne nézegesd magad pucéran, és koncentrálj a tanulásra. Jó egészséget.
2022. okt. 5. 07:25
 3/6 Noren1989 ***** válasza:
100%

Mit jelent a kocka, hadd kérdezzem meg?

Tepsisegged van, vagy mi?

2022. okt. 5. 07:34
 4/6 A kérdező kommentje:

#1: bocsi, képet nem tudok küldeni :(

#2: nem pucéran szoktam magam nézegetni, csak pl mikor veszek egy nadrágot akkor hátulról is megnézem magam és akkor így nézem hogy eehh, amúgy jól tanulok szóval, neked is jó egészséget!

#3 nem mondanám hogy tepsi mert oldalról egész szép, de amúgy igen, hátulról kb olyan mint a tepsi segg :(((

Valami tipp?? Kérlek, nagyon zavaar

Ha nincs semmi akkor meg :(( hát jó de azért várok még válaszokat!

2022. okt. 5. 12:20
 5/6 anonim ***** válasza:
14 évesen (ha most felvételizel kb. annyi lehetsz) nem mindegy, hogy milyen a feneked?
2022. okt. 5. 15:21
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem, nem.

Itt nem azon van a hangsúly, hogy a fenekem ilyen vagy olyan.

Az alakomról beszéltem, és baj lenne hogy érdekel a kinézetem? Hogy engem zavar, abban szerintem semmi nincs.

A legtöbb korombeli is csak most próbálja elfogadni a testét!!

Az ilyenek hogy, ruházkodj fel meg ne nézegesd magad, hogy miért érdekel milyen a feneked, tök értelmetlen.

Ti it voltatok kamaszok/korombeliek. Biztos vagyok benne hogy volt valami ami nem tetszett magatokon(ha nem, akkor annak örülök:))

Csak tippeket akartam, hogy esetleg van e valami megoldás, de ez ennyi.

És köszönöm a választ mindenkinek!

További szép napot:))

2022. okt. 7. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!