Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A Mustang,Levis,Boss ruházatok...

A Mustang,Levis,Boss ruházatok valóban minőségiek?

Figyelt kérdés

Mert ha a márka név nemlenne rajtuk akkor tényleg nem tudható, hogy ilyenek.

A kínai is ilyen szerintem.

2022. szept. 28. 10:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A Levisről tudok nyilatkozni, már az anyag tapintásából egyértelmű, hogy sokkal jobb minőségű, mint bármelyik másik farmer.
2022. szept. 28. 10:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát, neked sem volt még Mustang vagy Levi's ruhád. Ha, neked ezek olyan minőségűek mint a kínai, akkor kb. a szabadkai piacon vetted. Rendszeresen vásárolunk női, férfi termékeket, nagyon jó minőségűek, sosem volt velük probléma. Tartják a színűket, formájukat.
2022. szept. 28. 11:04
 3/5 A kérdező kommentje:

Kínai amúgy minden termék, kivéve ha vietnami :).

Márka boltban próbáltam de kb olyan mint a 35Eus nadrág.

Persze ők 90Eu ért adják mert neve van.

35 ért a lee cooper lehet jobb is.

2022. szept. 28. 11:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak levis van nekem ezek közül, de határozottan sokkal jobb mint az olcsóbb fajták.
2022. szept. 28. 11:51
 5/5 anonim ***** válasza:
58%
Hát nekem eddig egy Levisem volt (tuti eredeti, márkaboltban vettem), és annyira nem voltam elájulva tőle. Nem éreztem nagy különbséget egy sima Bershkás, H&M-es farmerhoz képest. Ráadásul mindig el is fordult a lábszáramnál a szára, az oldalsó varrás mindig előre csavarodott. Lehet csak pont én fogtam ki egy ilyen darabot, de mivel bazi drága volt, és konkrétan nem szerettem felvenni, ezért tovább nem kísérleteztem a márkával.
2022. szept. 28. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!