Betegállományban vagyok és ez sajnos nem rövid idő körmoshöz kéne menni, ilyenkor lehet vagy nem?
Figyelt kérdés
2022. szept. 17. 18:50
1/8 anonim válasza:
Kicsit eltévedt a kategória, de azért válaszolok rá.
Persze, h mehetsz körmöshöz és hátha lefertőzöd őt is és becsukhat 1 hétre főleg ha covidos vagy.
2/8 anonim válasza:
Ha fertőző betegséged van ne menj. Tiszteld annyira, és a többi vendègjèt is azzal, hogy nem szórod szèt. Ha nem fertőzöl menj el
3/8 anonim válasza:
Attól függ, mivel vagy betegállományban. Ha fertőző betegen, ráadásul a munkahelyedről maradsz otthon, akkor nem mehetsz sehova.
Ha már a hosszútávú betegállományban vagy (mondjuk közel egy éve), és nem fertőző betegség miatt, akkor nyilván elmehetsz.
4/8 A kérdező kommentje:
Sajnos úgy néz ki sérvmütétem lesz de októberben megyek idegsebészetre..az még..😔
2022. szept. 17. 19:26
5/8 A kérdező kommentje:
Csak ha táppénz alatt, a munkahely dolgozói észrevesznek bárhol úgy hallottam megvonják a táppénzt.
2022. szept. 17. 19:40
6/8 anonim válasza:
Megmondod hogy orvos felé igyekszel
7/8 anonim válasza:
Vágd le körömvágóval, ahogy a többi rendes ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!