Hogy glow up-oljak?

Figyelt kérdés
Eldöntöttem hogy szeretnék változtatni a külsőmön. Csak nem tudom hol kezdjem. A fogaim sárgák, a hajam lapos és gyorsan zsírosodik, az arcom pattanásos nagyon (tini vagyok még), 50 kg vagyok, 160 cm, viszont szeretnék edzeni elkezdeni hogy erősebb legyek. Az étkezésemen is változtatnom kéne mert vagy nagyon keveset eszek vagy túl sokat (és nem egészséges dolgokat). Szeretnék megújulni úgymond. Tippek hogy mit hogyan?
2022. szept. 17. 16:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Fogaidat tetesd rendbe fogorvosnál.

Edzés jó ötlet, pár alkalommal személyi edzőhöz is járj, aki elmagyarázza, mit hogy kell jól csinálni és milyen étrendet kövess.

Hajadra zsírosodás elleni sampont használj, más ötletem nincs. Esetleg festesd be más színűre, ami tetszene és jól állna.

Használj szolid sminket, formázd szépre a szemöldöködet (akár szemöldöktetkó is mehet, ha van rá pénzed).

2022. szept. 17. 16:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Sajnos a gyorsan zsírosodó hajjal nem feltétlen tudsz rögtön kezdeni valamit, mert habár vannak olyan samponok, hogy zsírosodásra hajlamos hajra, a legtöbbjük semmit sem ér. Vannak olyan samponok, amikkel lehet 1-2 nappal ki tudod tolni a hajmosást, viszont nem mindig válik be minden mindenkinek.

Pl. van egy olyan sampon, a Himalaya Herbals proteinos sampon lelapuló és zsíros hajra, és sokaknak sikerült 1-2 nappal kitolniuk velük a hajmosást, netes vélemények alapján, viszont nem biztos, hogy neked beválna.

Illetve fogfehérítésre elmehetsz, ha van pénzed rá, ezügyben mást nem tehetsz. Vannak ilyen fogkrémek, amik elvileg fehérítik a fogat, de ha valamelyik hatásos is, akkor is minimális a hatás, egyikkel sem fogsz elérni olyat, mint rendes fogfehérítéssel.

2022. szept. 17. 19:00
 3/5 anonim ***** válasza:

A crest fogmatricákat ajánlom, foleg a Professional Effectset, nekem működött.

Hajra a Garnier Fructis termékcsaládját használom, egész jó.

Pattanásokra sajnos nem tudok mit mondani, mindent kiprobaltam de hormonális módon még mindig elojonnek, úgyhogy fogamzásgátló tablettát fogok kiírhatni, hátha...

2022. szept. 18. 00:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Fogorvos, fodrasz, kozmetikus, konditerem
2022. szept. 18. 14:22
 5/5 anonim válasza:

Ha fiú vagy,

nézz divatra vonatkozó férfi videósokat. Figyelmedbe ajánlom Alex Costa-t.

Kezdd el a "mewing" technikát alkalmazni. Keress rá interneten.

Mindennap öblítsd le az arcod hideg vízzel, reggel este. Nekem nagyon sokat segített.

Próbálj ki különböző hajstílusokat, nézd meg melyik áll neked a legjobban. Ha egy rövid fajta séró az ami bejön akkor tartsd rendben. Gondolok itt arra, hogy rendszeresen járj fodrászhoz mint ahogy felettem írják.

Moss rendszeresen fogat, napi 2x.

Fontos a testbeszéded. Próbálj minnél határozotabb, magabiztosabb lenni. A járásod, beszéded sugallja a magabiztosságot. Ez a tuti infó, amitől bárki 2/10-ből 8/10 lehet.

Az edzés nem szükséges, de ajánlott. Tapasztalatból mondom, nem a testre mennek a lányok. Van amelyik igen, őt kerüld. Ha lány vagy akkor mindenképp edzz, a fiúk a külsőt nézik főként.

Vegyél egy minőségi parfümöt. (fiúknak tanácsba adom a kék zarát, viszonylag olcsó és baromi jó)

Moss hajat rendszeresen, heti minimum 2x. Senki se szereti a zsíros hajat.

2022. szept. 26. 16:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!