A rezsi emelkedés végett, a plázák nem fognak bezárni vajon? Vagy például vannak olyan ruhaboltok is, pl ZARA, ahol teljes más, kiemelkedő a világítás. Ők, hogy fogják megoldani? Vagy ilyen helyeken ki és, hogy fizeti ezeket?
Én mondjuk annak örülnék, ha nem lenne olyan meleg a plázákban.
Nagyon ritkán járok télen, mert olyan meleg van mindenhol, hogy szörnyű.
Az eladók pólóban. Mi cipeljük a kabátot, de még így is meleg van. Hogy lehet így nézelődni.
Szerintem akkora nagy rezsi emelkedés nem lesz, legalábbis azt hazudta ez a retek.
No meg hát Magyarország előre megy , nem hátra.
A rezsiemelkedés nem érinti a plázákat, ugyanis ők eddig sem lakossági felhasználók voltak, nem kaptak eddig se rezsicsökkentett energiát.
De igen, jó lenne, ha nem lenne 15 fok különbség a plázák meg a kinti környezet között.
#6 A honfitársaid egy része pedig a szabadban végzi a munkáját, képzeld, ott aztán nincs semmilyen fűtés.
A Westend sokáig 26 fokra volt fűtve. Mutass egy irodai munkahelyet, ahol ennyi a beltéri hőmérséklet télen. Amúgy meg a vásárlókból éltek, szóval ha ők nem érzik magukat komfortosan a boltotokban, azzal magatok alatt vágjátok a fát.
5-ös vagyok
Bár én home officeban dolgozom, és itthon tavaly is 20-21 fok körülre fűtöttünk, és pulcsiban meg hosszú nadrágban dolgozom.
Előtte az irodában annyira ment a fűtés, hogy pólóra kellett vetkőzni, és izzadtunk, és utáltuk nagyon sokan, de az irodaházban nem volt lehetőség az irodánkénti hőmérséklet beállításra. El is költöztünk onnan...
20-21-22 fokban pulcsiban komfortosan lehet dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!