2022-ben jobban megéri kismotoros autót venni? Az árak emelkedése miatt? Vagy hallgassak a szivemre es vegyem az álomautómat egy bmw-t? Hozzáteszem nem vagyok vagyonos sokat dolgoztam ezért az 1 millió forintért is…
Figyelt kérdés
2022. szept. 4. 11:28
1/17 anonim válasza:
1 milláért hülyeség bömbit venni és nem a motorméret miatt.
2/17 anonim válasza:
Megéri.... ha csak anyagi oldalról nézzük, persze hogy az a jobb ami kevesebbet fogyaszt.
3/17 anonim válasza:
1m bmw az inkább rémálom kategória . megértem a bmw mániádat nekem is vam , e30 325i de ez nem 1m és ez már ot rendszámos
4/17 anonim válasza:
Ha még egy kicsit rádobsz, akkor egy 116i-t vehetsz.
És akkor elmondhatod, hogy van BMW-d.
5/17 anonim válasza:
Mire kell? Városban, pár km-re, vagy a szomszéd kerületig felesleges a 3-4 literes motor, mert 98%-ban nem használod ki és több lesz a hátránya.
Ha rendszeresen az ország túlsó végébe, vagy más országba ingázol, ott nem árt ha van erőtartalék és 130-nál sem a teljesítménye felső tartományában pörög a motor.
6/17 anonim válasza:
1milláért kotla bmw az a kategória amire még kettőt kell indításból költeni. just sayin'
7/17 anonim válasza:
Ha neked sokat kell dolgozni 1 milláért, akkor a BMW nem a te autód, mikor egy nagyobb szervízért is otthagyhatsz még ennyit, vagy inkább többet, és lehet a következő hónapban ismét lesz egy többszázezres szervízszámlád.
8/17 A kérdező kommentje:
5-ös válaszoló semmilyen 3-4 literes motoros bmw-t nincs terve es nem is lehet ennyibol venni nem tudom ez neked honnan jött😂
2022. szept. 4. 13:53
9/17 A kérdező kommentje:
Amit nézegettem az e39 520,e46 318i/316i
Sokan azt mondják hogy ezekre kevesebb a szervíz számla mint pl egy egy újabb 330d vagy valami viszont ezekre tobbet kell kolteni konkrétan ezek miatt a tipusok miatt szoljak le az egesz markat
2022. szept. 4. 13:56
10/17 A kérdező kommentje:
Ha az eszemre hallgatok akkor fix nem veszek bmw-t de sajnos nem az eszemre szoktam hallgatni😕
2022. szept. 4. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!