Miért ilyen beképzelt ha ő maga sem tökéletes?
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki gyúr és szteroidokat szed. Nagyon izmos a karja, de ugyanakkor hájas is. Van felesleg a hasán, mellkasán, szinte mindenhol. Viszont ő kritizált engem, pedig én vékony csaj vagyok, bár igaz nem edzek és nyilván tökéletes sem vagyok. De a srác kezdte el mondani, min kellene változtatni hogy csinos legyek és ha oda akarok figyelni az alakomra. De én nem tartom magam csúnyának, viszont ő semmivel sem jobb tőlem, mert tényleg meg van hízva.
Vagy azt gondolja hogy azért mert súlyzózik, már jól is néz ki?
Van olyan ismerősöm is aki szintén gyúr, de rajta nincs felesleg, csak izom. De ő pl nem kritizál engem.
Szerintetek mitől ilyen beképzelt ez a srác, aki ráadásul még hájas is?
2022. szept. 5. 12:00
1/4 anonim válasza:
Ilyen típus. Ez független attól, hogy gyúr vagy sem. Vannak ilyen emberek akik mindenbe (is) belekötnek, mindenkinek beszólnak, hogy min kéne változtassanak stb.
2/4 A kérdező kommentje:
Rendben. Ez igaz. Csak az a helyzet, hogy olyantól jobban elfogadom, aki tényleg nagyon durván ott van a topon. Tehát úgymond tökéletes a teste. De azért milyen már ha pont egy olyan szól be aki nem is nagy szám? Mert ugye, ahogy írtam is, van rajta háj bőven. Persze izom is, biztos, azt nem tagadom. De akkor is, na.
2022. szept. 5. 16:04
3/4 anonim válasza:
Sok ember jobbnak/többnek hiszi magát, mint ami. Ezért van arcuk másoknak beszólogatni. Az ilyenek csak magukból csinálnak bohócot.
4/4 anonim válasza:
Legközelebb beszól, akkor mondd neki, hogy majd elfogadod a tanácsot, ha kiszedte a gerendát a szeméből. (más szemében a szálkát, sajátjában a gerendát sem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!