Gáz ha nagyon sovány vagyok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Hanna vagyok! 38 kg vagyok és 153 cm, és nem tudom hogy a magasságomhoz jó lesz ez a 38 kg2022. aug. 29. 16:23
11/14 anonim válasza:
Hanna, rendelj egy pizzát, és foljtsd le egy almáspitével. Hidd el, csodákat művel testtel-lélekkel.
12/14 anonim válasza:
Hány éves vagy? Gondolom még kislány vagy. Tiniként majdnem mindenkinek megváltozik a teste és fel szed pár kilót.
13/14 anonim válasza:
Ha nem direkt nem eszel és nem látod kövérnek magad akkor nem vagy anorexiás! Lehet csak ilyen az anyagcseréd, genetika stb. 156cm vagyok 40 kiló és nem vagyok sem anorexiás, sem beteges kinézetű. Érezd jól magad a bőrödben, ennyi. Ha jobban éreznéd magad pár plusz kilótól próbalálj meg hízni kicsit. Van facebookon hízókúrás csoport, ott rengetegen vannak hasonló súlyban.
14/14 anonim válasza:
Régi kérdés, de ez egyáltalán nem anorexia egy, kettő, hogy magasság súly arányban sem az a kérdező, maximum vékony.
Én 155 centivel vagyok 39 kg, tehát arányaiban kb ilyesmi.
A legtöbb ami voltam 41,5 na azon patent voltam nagyon, de akkor többet sportoltam és nagyon faintosan néztem ki, azt akarom visszahozni, csak közbe jött az egyetem meg a stressz..
De ha te is alkatilag ilyen vagy (nekem anyukám is ilyen volt) ez sajna nekünk nem egyszerű.
Növelni kell fokozatosan a kalória bevitelt (pár 100-zal eleinte) meg edzeni nem árt, tömegnövelő edzést, nem kardió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!