Mennyi idő a migrén piercing gyógyulása?
Figyelt kérdés
Február elején raktak be nekem daith piercinget de még a napokban is azt tapasztalom hogy néha be gyullad. Kezelem ilyenkor és nem is durva a gyulladás leginkább csak alváskor fáj mikor rá fekszem. A kérdésem az lenne hogy ez mikorra gyógyul meg teljesen hogy már nem gyullad be? Ez mennyi idő? Valahol olvastam hogy 1 év a teljes gyógyulás, ez igaz? Vagy hiába gyógyul be attól még be fog gyulladni?2022. aug. 29. 13:05
1/3 Metionin válasza:
1 év körül van a teljes, valóban. Addig még lehet érzékeny és begyulladhat ha valami nem tetszik neki, megnyomódik, belekapsz de akár a hormonok miatt is.
2/3 A kérdező kommentje:
Es a teljes gyogyulas azt jelenti hogy utana nem fog mar begyulladni tobbet?
2022. aug. 30. 22:58
3/3 Metionin válasza:
Utána is begyulladhat ha pl. a haj beleakad és megrántod, de akkor már sokkal nehezebben. Pl. nekem a helixem volt ilyen gyulladós, de a 2. évében volt hogy már akkor se gyulladt be ha ütés érte (tánc közben pl.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!