Körmöshöz mész inkább vagy megoldod magadnak?
Figyelt kérdés
2022. aug. 28. 18:42
1/9 anonim válasza:
Én inkább megoldom magamnak ha úgy van. Bár gondolkodtam azon hogy körmöshöz menjek, de nekem jelenleg nem éri meg a macerát.
2/9 Metionin válasza:
Megoldom de nincs bonyolult technikám, csak egy erősítő gélt teszek a sima lakkok alá, hogy ne törjenek le a körmeim. Néha rendes géllakkot használok.
3/9 A kérdező kommentje:
mennyire vagytok gyakorlottak?
2022. aug. 28. 19:20
4/9 anonim válasza:
Megoldom magamnak. Sima körömlakkot használok, hetente egyszer szoktam kifesteni. Egész gyorsan megvan és nem elhanyagolható, hogy mennyivel olcsóbb is.
5/9 Metionin válasza:
Én kb. 3 éve csinálom így magamnak, előtte csak lakkoztam de a körmöm formája miatt szinte azonnal letörik. Csak a géllel marad meg tartósan. Polygelt is tudok csinálni, de azt csak "vészhelyzetben" vagy amikor rám jön, hogy most egy hónapig boszorkánykarmot akarok. Egyébként szerintem szépen meg tudom csinálni, mintát, nyomdát, ilyesmiket is használok.
6/9 A kérdező kommentje:
nekem remeg sajnos a kezem ezért esélytelen hogy magamnnak csináljam. mennyi pénzt öltök ebbe bele? én többezer forint per alkalom
2022. aug. 28. 19:26
7/9 Metionin válasza:
Nekem szerencsére elég biztos kezem van, a hobbim pedig a rajzolás/festés, így a körmözéssel egy kicsit ezt is kiélem. Igazából a kezdőszettem volt nagyobb összeg, amiben benne van a lámpa és az előkészítő anyagok, a lakkokat párszáz ft/db veszem és nem folyamatosan, csak pl. évente 3x. Az előkészítők pl. primer is viszonylag lassan fogynak.
8/9 anonim válasza:
A lábamon nem tudom megoldani, így részben körmös.
9/9 anonim válasza:
Én csak reszelem, nem festem/festetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!