Mész kocos kontyal utcára, munkába vagy iskolába?
Figyelt kérdés
2020. nov. 13. 18:18
1/13 anonim válasza:
Nem. Egyszerűen diszkomfort érzésem van ha így megyek ki.
2/13 anonim válasza:
Attól függ, direkt "messy" stílusú vagy igénytelen?
3/13 anonim válasza:
Előfordult már. De nem nagyon szeretem, ha ennyire kell kapkodni.
4/13 A kérdező kommentje:
Miért, nem?
Mások itéletei miatt, rosszul érzitek magatokat?
Am nekem a messy konty sem áll úgy ahogy kéne😅
2020. nov. 13. 19:44
5/13 anonim válasza:
#4 nem érdekel ki mit gondol csak a komfort érzetem rossz, ha az otthoni kontyomba indulok el. Persze, ha a helyzet úgy adja nem csinálok belőle presztízs kérdést.
6/13 anonim válasza:
Nem, alapvetően csak otthon vállalom be én nem érzem magam komfortosan benne, de inkább otthon is kerülöm.
7/13 anonim válasza:
Nem, dehogy :D lesz@rom mások mit mondanak. Egyszerűen csak jó érzés csinosnak lenni és úgy menni ki utcára. Ebben pedig a haj is beletartozik. Nekem határozottságot és önbizalmat ad.
8/13 anonim válasza:
9/13 anonim válasza:
Simán! Amit utolsó linkelt, olyanokkal. Nekem jól áll.
10/13 A kérdező kommentje:
#8 wow ezek igen elegánsak a nőcin jól áll.
A 2. Linked is olyan kocos konty szerintem. Mivel én így kötöm fel. De ha van benne vmi szabály akkor persze nem. Egyenes fejtető, Cumi, csavar, gumi és kész XD
2020. nov. 14. 08:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!