Általános iskolába orrkarika?
Figyelt kérdés
Általános iskolában engedett az orrkarika? Nem vallásos suli!2018. máj. 31. 17:17
2/8 Saku14 válasza:
Szerintem sem neznek jo szemmel...
De megnezheted hogy milyen szabalyok vonatkoznak rad es a megjelenesedre , minden iskolanak van ilyen szabalyzata
3/8 anonim válasza:
én azt mondanám még középiskola első pár évében is nyomi
4/8 anonim válasza:
Kipróbálhatod, amíg nem szólnak rád, addig lehet; meg nem tom, mennyire lehet azt órákra ki-be pakolgatni. Meg nemtom pl, van-e ide vonatkozó szabálya a házirendnek, de lehet, hogy amikor meglátnak téged orrkarikával, hoznak egyet, hogy tilos. Amúgy szerintem nem halnának bele se a tanárok se az iskolatársak, meg így te se, ha az iskolában orrkarikát hordanál. Ha neked ez tetszik. Meg ez ilyen divatirányzat (?); szal hát ilyen elfogadás, hogy fogadjunk el másokat olyannak, amilyenek, és ne szóljuk meg őket érte; szóval ezt is lehet, hogy szokták tanítani az iskolákban. Hogy pl ne bélyegezze meg a külseje miatt; csak lehet, hogy pont 1-2 tanár nem tolerálná. De az meg lehet, hogy az ő bajuk lenne, hogy nekik nem tetszik rajtad az orrkarika, vagy megvetnének érte, de az ő személyes problémájuk lenne, amit őnekik kéne feloldaniuk saját magukban; mert ha valakinek problémája van veled , az nem a te problémád, hanem az ő problémája. De lehet, hogy nem szólhatnak érte, mert nem tiltott, és tényleg csak az ő problémájuk lehetne. Amúgy nemtom, talán kérdezz meg 1-2 tanárt, meg az igazgatót, vagy a helyettesét, hogy őszerinte rondán néznének-e így rád a tanárok, vagy elfogadnának. Ahogyan vagy. És ez a te egyéniséged, a te stílusod ilyen, neked ez tetszik, és szeretnél minél jobban kiteljesedni, és minél jobban megélni önmagadat, és jó lehetne, ha ez nem lenne lefojtva. Ha már otthon is azt kell csinálnod , amit mondanak, tehát tanulnod kell; ott sem lehetsz önmagad, akkor már legalább a ruhádban, öltözködési stílusodban hadd teljesedjél már ki.
5/8 anonim válasza:
*legalább ennyiben hagyják meg , és támogassák az egyéniséged.
6/8 anonim válasza:
#4 azt vágod, hogy az iskolák példát mutatnak? orrkarika nem való egy általános iskolásnak. a "fogaggyonelmindenkiolyannakamilyenvagyok" korszak csak később kezdődik
8/8 anonim válasza:
Nekem egy nagyon vékony karika volt az orromban, de a tanárok nem nézték jó szemmel. Az igazgató szerint veszélyes volt, és még volt jó pár tanár akik negatív véleménnyel voltak. De ettől függetlenül lehet orr piercinged, csak inkább pötty. Abba nem szólnak bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!