Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Most akkor ronda vagyok?

Most akkor ronda vagyok?

Figyelt kérdés

Egy jól kinéző fiú azt mondta a hátam mögött, hogy csúnya az arcom. És csak a testem érdekelné, meg hogy lefeküdjön velem. Belül sosem voltam magabiztos, nem gondoltam magam valami szépnek, de rondának sem, és most emiatt rosszul érzem magam. Egyébként nagyon ápolt vagyok, ezt mindenki tudja rólam, ilyen téren sose volt problémám.

Miért mondhatta ezt, vajon tényleg így is gondolja, vagy csak rosszindulatból mondta ezt.

2022. aug. 24. 15:50
 1/10 anonim válasza:
93%
Mit foglalkozol vele, hogy egy nyomorék csúnyának tart? Ez az ő véleménye, senkit sem érdekel, senki sem kérdezte.
2022. aug. 24. 16:10
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Ha 1 embernek ez a véleménye rólad, akkor ez azt jelenti, hogy igaza van? Nem is értem, miért állsz le dumálni olyannal, akinek csak szexre kellenél, meg be is szól neked. Legyen már több eszed és nagyobb önbizalmad. Nem kell magadra venni olyan ember szavait, aki csak a lyukat látja benned.
2022. aug. 24. 16:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek más a szép és más a ronda. Szerintem Ryan Gosling ronda, közben meg nők milliói ledobják tőle a bugyit. Komolyan hagyod egy ilyen tahó seggfejnek, hogy hatása legyen az önképedre? Ne már..
2022. aug. 24. 16:59
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, de nem azt mondta, hogy jó tested van?

Örülj neki.

2022. aug. 24. 17:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Na ezekkel nem kell foglalkozni. Mindenkinek más a szép. Ez olyan mintha neked nem tetszene a kék póló másnap meg igen és ezért savaznád
2022. aug. 24. 17:59
 6/10 anonim válasza:
100%
Így van, mindenkinek más a szép, nem szabad egy ember véleményére támaszkodni. Ő így látja, ezzel ne rontsa le az önértékelésed. Az ápoltság meg szerintem a "normálisabb" srácok körében mindig előny 😊
2022. aug. 24. 18:04
 7/10 anonim ***** válasza:
39%
Hiába mondjátok a csajoknak, úgyis a jól kinéző fiú alá fognak feküdni, aztán arról is kiírnak egy kérdést, hogy miért dobott el, miért alázott meg... 😂
2022. aug. 24. 18:07
 8/10 anonim ***** válasza:
90%

Önismeret kíséretében tedd rendbe magadat, köztük az önértékelésedet is.

Mondok egy tényt, hogy érezd mi a helyzet:

Nem volt, nincs és nem is lesz olyan személy, aki mindenkinek tetszene, szép lenne.

S mindez igaz a külsőre és belsőre is!

Ezt elfogadod és haladsz tovább az életben. Persze ehhez fejben rendezni kell a dolgokat, legbelül magadban.

Nyomatékosítsd a TÉNYT melyet írtam.

Mindenkinek más a szép.

Valakinek apupocakos pasik jönnek be, valakiknek a nagy mátyás orr (erre élő pl volt kollégám), másnak a nagyon szőrös pasik (egyik barátnőnk élő pl rá), valakiknek a szőrtelenek (mint nekem)... Stb.

Oh, arc, basszus. Rengeteg részletből áll az arc. Sok féle akjak, azoknak arányai, szélessége, dőlésiszögei stb. Ugyanez a többi résznél.

Alapon az arccsontozat se 1-2darabból áll. Az is rengeteg formát alkothat.

Csekkold, mennyi csont alkotja az embert:

[link]

Akkor az izomzat, inak, zsír s mindezek formái, tömegei, arányai sok formát öltenek.

Ezért is vagyunk mások.

Ha mindenki egyformán nézne ki unalmas lenne. Képzelj el egy klón világot. Választásod se lehetne milyen párt szeretnél 2 opció lenne csak. Férfi, nő. XD

Portré rajznál és szobrászatnál nagyon érezni a különbségeket s a részleteket nézve, elemezve az arcokon egy külön világ.

Ami a szemünk előtt van, ám elsiklunk mellette.

Csak ülj ki egy térre s csekkold az emberek milliónyi arcát. Ne az összhatást nézd, hanem részleteit. Vagy csak rendes reális emberfotókat csekkold.

(nem modelleket, influenszereket szerkesztett arccal)

Részletgazdag hétköznapokat megörökítő fotókat.

Nézz körbe s lásd a világ milliárdnyi arcát.

S biztos neked is lesznek olyanok, akiknél pl az arc nem jön be, de a teste igen, vagy ennek fordítottja stb.

Ne szívügyet csinálj ebből.

Te is, ő is és én is, mint bárki más rendelkezik sajátos ízléssel, szépségideállal stb.

Az, hogy neked nincs önbizalmad... nos építsd fel.

Én se a tombolán nyertem, ahogy mások se. (az más hogy pl gyerekkorban a szülők neveltetése adhat egy alapot stb) Ám mi határozzuk meg s építjük fel igazán.

Önismeret. Az önbizalomhiány eltörlésétől egészen a lelki dolgokig mindenre megoldás, sőt ebből adódóan a magánéletedtől egészen a karrieredig, jövődig kihat. Mindennek alapja.

Ne rágódj a gyereken. Az, hogy a kanos kis nudlival mit kezdene csak vulgáris, gyerekes megnyilvánulás.

2022. aug. 24. 18:14
 9/10 anonim ***** válasza:
83%

Ui.: nekem pl eddig egyetlen egy magyar srác arca tetszik.

Legalábbis, akit láttam.

Ez van.

Pedig nem kevés embert láttam életem folyamán már csak a munkáim miatt is. Vajon mennyit fogok még látni pl nyugger koromig? :)

30N

2022. aug. 24. 18:21
 10/10 NTBS ***** válasza:
Nem vagy ronda. Merem állítani látatlanban.
2023. ápr. 11. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!