Szerintetek gáz lenne ha tetoválóművésznek tanulnék lányként?
igazából. nincs még tetoválásom...piercingeim vannak de nemsok. művészeti szakra (grafikára) járok szóval valszeg elég jól rajzolok (magamnak nemmerem bevallani) és iszonyatosan érdekel ez a tetoválós dolog...másoknak maradandót alkotni...fantáziám beleadhatom...tehetségem...olyan jó lenne...de mit gondolnak róla az emberek? szerintetek?
17/L
köszönöm az első 3 válaszolónak:) tudom kicsi az esélye...de ha aztnézed...semmi nem biztos...
a 4. válasszal nemértek egyet...nem mindenki lehet tetoválóművész...ahhoz tudni kell rajzolni...és tudnod kell használnod a fantáziád és még egy csomó dolog... pontosan ezért nincs sok olyan akik JÓL csinálják....ha nekem se megy oké feladom...de addig nem...és szarok a divatra...pl még 1 emberrel se találkoztam aki azt mondta vna hogy ő tetoválni akar és abból akar megélni:D de m1
azért örülök h elmondtad a véleményed:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!