Műkörmösök! Lenne felétek pár kérdésem. Tudtok nekem segíteni?
Május közepe óta beiratkoztam körmös tanfolyamra, nem olcsó, de eddig csak töredékét fizettem be, mert aki oktatna eddig 1 napot sem oktatott le,de jövő hónapban lesz a vizsga. Elküldte a kidolgozott tételeket, és az ő saját oktatóvideóit. Eddig azokon keresztül próbáltam elsajátítani, meg a többiek is kisebb, nagyobb sikerrel, de akármennyit gyakorlok úgy érzem így nekem nem megy.
Kérdéseim:
Ezt megteheti az oktató? H küld videókat, de személyesen, vagy online semmi oktatás? És most ezt nem lehet a kovidra fogni,mert semmi nem tiltja a találkozást.
Jeleztem többször neki h legyen szíves időt szakítani ránk mert sztem jogosan nem ezért fizetünk ki több 100 ezer forintot, hogy videókból sajátítsuk el a szakmát. A net is tele van ilyen videókkal ingyen.
És még ő van felháborodva és azt mondta, h ő leadta az anyagot, mert így nekünk is könnyebb. Én ezt nem értem. Pont h nem könnyebb. Inkább neki, nem?
Visszakérhetem a befizetett pénzt jogosan ha úgy érzem garantált a bukás és nem akarom h kidobott pénz legyen? Mivel a szerződésbe benne van, h amelyik fél nem teljesíti a kötelezettségét szerződésszegésnek minősül, azaz a befizetett összeget kártérítésként visszakapnánk. Illetve benne van, h ennyi az elméleti óraszám, ennyi a gyakorlati, és ugye ebből semmi nem lett még leadva.
Tanácstalan vagyok, páran csendbe maradnak, próbálják elviccelni, de páran mellém álltak, h ők is szenvednek és nincs aki segítsen, holott az oktató dolga lenne.
Ez nagyon nem fer, a körmözést nem lehet videókból megtanulni, ez nem grafikus képzés, igenis kell a személyes gyakorlás.
A szerződésben leírtakból eszerint semmi nem valósult meg, én mindenképp vissza kérném a pénzt, de nem is járnék tovább, mert ez így egy nagy semmi. A tanárnéni nem csinál semmit, csak felveszi a pénzt, így még egy alap tudásotok se lesz, ergo a képzésért egy jó alapot se kaptok, amivel eltudnátok indulni mint körmösök.
Minden technikát, a zselét, porcelánt, manikűrt, ecsetek használata, tisztítása stb... mind az oktató saját videókon, modellen lett felvéve és azt kaptuk h az alapján gyakoroljunk, és a tételeket is tanuljuk meg.
Ha felhívom az iskolát, h nem oktat minket, kevés az információ mit tudnak csinálni? Mert így is úgy is lépni akarok, mert besokalltam teljesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!