Műkörmösök.?
Ki melyik fajtával dolgozik?
Esetleg kifejtené a véleményét róla?
Nincs ilyen, mert mindenkinek más a jó. Pl építőzseléből én lehet, hogy a sűrűt szeretem, nekem az a jó, te viszont a hígabb állagúval tudsz dolgozni.
Géllakkból van, aki imádja a cn 1s termékeket, én nem szeretem, mert nagyon sűrű.
Sokan szeretik a perfect géllakkjait, az anyag jó is, de az ecsete borzalmas számomra, más meg azt utálja, amit én szeretek.
Ez teljesen egyéni dolog.
Érdemes elmenni workshopokra, ahol látod az anyagokat testközelben, esetleg bele is nyúlhatsz. Érdemes elmenni márkafüggetlen tanfolyamokra, ahol az oktató nem egy céggel szerződik, hanem a neki bevált termékeket mutatja meg, azokat ki is próbálhatod. Márkafüggő tanfolyamokból is van olyan, ahol a felhasznált anyagokat nem kell megvenned, mert az oktató ad az oktatás idejére.
Én tíz év után is próbálgatom az újdonságokat, mert ahogy fejlődik a szakma, mindig lesznek újabb fejlesztések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!