Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért tűnik el a fenekem...

Miért tűnik el a fenekem ahogy idősödöm? Link

Figyelt kérdés

Googles kép de kezd teljesen ilyen lenni

Abszolut lapos, azaz derektol lefelé egy egyenes vonalat is lehetne húzni es csak a fenék alja van meg.

[link]

Korábban normalis kerek fenekem volt

[link]

Eltunik a zsír vagy párnázás a fenékről idővel?

#elfogy a fenék
2022. aug. 10. 14:24
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:

ui.:

"Az pedig, hogy a feneked milyen formájú, alapvetően a genetikai adottságodon múlik, de kitartó munkával rengeteget változtathatsz rajta."

2022. aug. 10. 15:51
 32/48 A kérdező kommentje:
De ha izzadok hónapokat es talán félév mulva visszajövök azzal, hogy még mindig nincs fenekem, lehet kárteritest kérek, vagy nem tudom.
2022. aug. 10. 15:54
 33/48 A kérdező kommentje:

Vagy mondok jibbat.

Lehet az edzestol lemegy rolam még az a maréknyi zsír is..

2022. aug. 10. 15:55
 34/48 anonim ***** válasza:
Tudod mit, akkor zabálj, és legyen jó nagy segged.
2022. aug. 10. 15:57
 35/48 A kérdező kommentje:

Azt hittem erre reális válasz jon majd.

Inkabb agyalok feltöltesen. Mert nem tudom ha ennék hogyan tereljem a fenekembe?

2022. aug. 10. 15:59
 36/48 A kérdező kommentje:

Ha igazad lenne nem azt kellett volna irnod hogy nyugi az edzestol tenyleg lesz feneked erre garancia van?

Hanem ezt h zabálj?

2022. aug. 10. 16:00
 37/48 anonim ***** válasza:
100%

Drága butuska kérdező!

Belinkeltem neked egy szakcikket, te nagyívben figyelmen kívül hagyod, h..lyeségnek találod, és csak hajtod a magadét. Innentől kezdve mégis mit kellene írnom? Leírtam már mindent, de te mindent ignoráltál, egyedül csak azt hajtogatod, hogy zsírszövet, kaja, zsírszövet...stb.

Akkor egyél, és legyen nagy zsírszöveted. Tudod, hazánk Európa egyik legelhízottabb országa. A kövéreknek rengeteg zsírszövet van a nagy valagukban. A sportos csajoknak meg hiába, hogy kevesebb a zsíruk, de sokkal szebb, kerekebb a fenekük.

[link]

És mint a cikk is írta, az izom a lényeg, nem a zsír. Képes vagy ezt felfogni? Kétlem.. jó étvágyat a szalonnához, lehetőleg este 10-kor edd fehérkenyérrel.

2022. aug. 10. 16:06
 38/48 A kérdező kommentje:

Akkor minek injekcióznak a nők fenekébe zsírt meg gélt??

"Emellett elterjedt módszer még az úgynevezett Brazil fenék feltöltés, amikor más testtájékról leszívott saját zsírral végzik a fenék formázását. "

[link]

Nekem zsírhiányom van.

2022. aug. 10. 16:31
 39/48 A kérdező kommentje:
Nem izomsorvadàsom van!
2022. aug. 10. 16:33
 40/48 anonim ***** válasza:

"Nem izomsorvadàsom van!"

Újabb kitűnő megnyilvánulás, hogy milyen buta vagy. Szerintem fogalmad sincs, hogy mi is az az izomsorvadás. Az egy betegség. 🤦🙄🤔

2022. aug. 10. 17:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!