Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mikor jöhet meg a Shein...

Mikor jöhet meg a Shein rendelésem?

Figyelt kérdés
Elvileg aug.06 és aug.09 között kell megjönnie.Sajnos azóta sem jött meg.Ilyenkor mit kell tenni,hol kell érdeklődni? Elvileg feladták már és in transitot ír ki..

2022. aug. 8. 09:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
9-es: az express one egy nappal azután szállít általában hogy megkapta. Szóval azért "nem ér szart se", mert nincs náluk még a csomagod. Amikor ott van, látod a rendszerükbe.
2022. aug. 8. 19:57
 12/16 A kérdező kommentje:
Feladták a csomagomat!!😊
2022. aug. 8. 22:38
 13/16 anonim ***** válasza:
Én nagyon félek, rendszeresen rendelek sheinről és mindig hamarabb megérkezett. Tesóm ugyan akkor rendelt mint én(július 30)és neki már 3 napja megjött. Mindkettőnknek augusztus 12-15 a delivery time de nekem a shein alkalmazásban negyedike óta nem lett frissítve és beírom nyomkövetőbe a számot és azt írja hogy ismeretlen.
2022. aug. 10. 15:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Pontosabban "in transit" - ot ír ki alkalmazásban negyedike óta, azaz 6 napja.
2022. aug. 10. 15:54
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

13-as:

Még a megadott dátum kezdőnapja sincs. Légy türelemmel. Ha 5 nap múlva nem jön meg akkor panaszkodj, akkor írj az ügyfélszolgálatnak.

2022. aug. 10. 15:58
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Tudom tudom nem is azzal van a baj hogy ne jött meg. Csak hogy nem frissítették negyedike óta, illetve, hogy unknown a csomagkövetési oldalon.
2022. aug. 10. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!