Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek mikor fog jönni a...

Szerintetek mikor fog jönni a Shein rendelésem?

Figyelt kérdés

5-én, azaz csütörtökön rendeltem Sheinről, másnap kaptam az email-t, hogy "Your order was shipped today. Please check the form for details". Majd letöltöttem a parcels alkalmazást (láttam itt gyakorin, hogy ajánlották és elvileg jó) ami ugyanezen a napon írta, hogy: A megrendelési adatok továbbítva a DPD felé. Majd az alkalmazás ezt írja: Your order has been shipped out! És az én angoltudásom szerint ez azt jelenti, hogy kiszállítottuk. Aztán ha belemegyek a track-be ott azt írja 06-os dátummal, hogy In transit. Ez így normális? Vagy csak én értelmezem rosszul...

Mennyi az esélye annak, hogy jövőhét szerdán jönne meg? (egy hét sem telne el a rendeléstől...) Meg szólnak előtte? Hallottam már olyan sztorikat, hogy nem írtak email-t nem szóltak telefonon, és előbb érkezett 3-5 nappal... 20-22-re van írva az érkezés, de megnéztem és ez péntek-vasárnap. Gondolom, hétvégén nem jön...

Kicsit ráparáztam, mert első rendelésem. Köszönöm előre is a válaszokat! Tapasztalatok is jöhetnek.

2021. aug. 8. 19:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Én eddig háromszor rendeltem onnan. Először majdnem pontosan 2 hét után jött meg, amikorra írta. Másodszor késett pár napot, harmadszor meg vagy egy héttel előbb jött, de az app végig azt írta, hogy in transit. Viszont mindig szóltak aznap, hogy amúgy helló, hozzuk a cuccodat.

Szóval szerintem nagyjából megbízható, amit ír, de lehet, hogy ha pl. európai raktárból jön, akkor előbb hozzák.

2021. aug. 9. 17:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Majd érkezik, türelem
2021. aug. 10. 09:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Okés, köszönöm, várok türelmesen :)
2021. aug. 11. 20:00
 4/5 Shskskslls válasza:
Hali, ugyan ezen a napon rendeltem sheinrol es nekemis 20-22.-et irtak szallitasnal hogy akkora jon meg. Hivtak minket utbaigazitasert multhet szerdan es aztmondtak a telefonba hogy masnapra kiszallitjak:) jelenleg 23.a van es azota varom a rendelesem.
2021. aug. 23. 13:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Uhh, hát hátha mostmár megjönne. Nekem végül 13-án jött, szóval nagyon korán. Szerencse, hogy itthon voltam!
2021. aug. 24. 06:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!