Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik fajta hajvasalók a jók...

Melyik fajta hajvasalók a jók 5-6000 dinár értékben?

Figyelt kérdés
2010. szept. 22. 22:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Figyuez nem hajvasalótól függ. Nekem ha elalszom akkor göndör egyébként hullámos megszárítva. Ha nem jól vasalod akkor nem marad egyenes...Ha jól vasalod akkor sok esélyed marad. Viszont ha hajad mindig kiugrik az egyenes tartásából vehetsz 20.000 forintos hajvasalót az se fogja kiegyenesíteni több óra hosszára!
2010. okt. 2. 09:40
 12/14 anonim ***** válasza:

17:35

ezzel tisztába vagyok de ha 5-6000 dinár értékben érdekel akkor az 18 ezer forint kb.és itt mindenki úgy válaszolt mintha 5-6 ezer FORINTot kérdeztél volna

(Y)

2010. okt. 2. 13:27
 13/14 A kérdező kommentje:
És ezt honnan tudod?Lehet, hogy épp olyanok írtak,akik odavalósiak mint én és dinárba gondolták,mert végül is minek van kiírva a dinár ha senki nem veszi figyelembe!?Szerintem itt zárjuk is le a témát!Akinek esetleg még nem lenne biztos benne,azért írtam ki hogy 5-6000 dinár, mert dinárra gondoltam,nem forintra, de gondolom ez nem bonyolult...csak egyeseknek.
2010. okt. 2. 17:42
 14/14 A kérdező kommentje:

09:40-től kérdezem:

hát szerintem meg a hajvasaló az oka,mert pl amikor fontos helyre mentem és teljesen egyenes hajat akartam volna majdnem egy óráig vasaltam a hajam és nem hiszem, hogy végig rosszul csináltam volna,meg hát egy hajvasalónál azt sem hiszem, hogy nagyon el lehet rontani,mert csak egyenesen kell huzni, de azért elmagyarázhatod, hogy mire gondoltál!

2010. okt. 2. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!