Melyik fajta hajvasalók a jók 5-6000 dinár értékben?
Figyelt kérdés
2010. szept. 22. 22:31
1/14 anonim válasza:
én vateráról rendeltem.3ezer volt postaköltséggel együtt.a hajvasaló meg önmagában 1700ft körül.
Nagyon megérte,kerámialapos,könnyen kezelhető,gyors felmelegedés,praktikus,és a mérete se nagy bumszli.Szal sztem vegyél vatrán ha még van ebből a hajvasalóvól.írd részletes keresőbe hogy hajvasaló és legfölsö ár mondjuk 3000ft.vadi új hajvasalókat találsz fönn...:)megéri
2/14 A kérdező kommentje:
Jó, de nekem olyan vasaló kell, amitől nem hullámosodik be a hajam 1-2 óra után,nekem ugyanis hullámos,néha göndör hajam van.
2010. szept. 23. 15:22
4/14 anonim válasza:
1.válaszoló vagyok.ettöl se hullámosodik be. van több hajvasalóm.Csak tippet mondtam neked olcsón ami jó.De akkor vegyél 17ezerért egy Belissimát...Van egy Remingtonom is az kb 6ezer volt.Anyum fodrász és azért van ennyi vasalóm!!
5/14 A kérdező kommentje:
Jól van,Köszi szépen,csak azért kérdeztem, hogy biztos legyek benne.:)Mégegyszer köszi!
2010. szept. 24. 12:29
6/14 anonim válasza:
REMINGTON most 6000körül van a Média Markban..Legjobb szerintem 3éve ilyenem van:) és most néztem pont..
7/14 anonim válasza:
Szia!
Nekem Remingtonom van 3 éve, a legegszerűbb típusa. Most olyan 4-6000 FT. Nagyon megérte, szuper.
21/L
8/14 A kérdező kommentje:
És nektek kb milyen vasalás nélkül a hajatok?Meddig marad egyenes a hajatok,mikor kivasaljátok?
2010. szept. 26. 10:11
9/14 anonim válasza:
miért dinár? nem forintba érdekel?
10/14 A kérdező kommentje:
Nem csak Magyarországon élnek emberek, akik tudnak magyarul! -,-"
2010. szept. 26. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!