Több kérdést is olvastam itt, és kb nincs husi kategória. Egy csomó husi lányra azt mondják, hogy ez egyáltalán nem husi, a következő szintre pedig már azt, hogy elhízott és kövér.
Linkelnétek olyan lányt, aki szerintetek husinak számít?
Husi nincs, husis az, ami elvileg létezik, de ez a mérsékelten kövér szebben kifejezve
2022. aug. 4. 21:17
3/9 Metionin válasza:
Husi az szerintem becézve az, akin van felesleg de még nem annyira kövér. A képen a lány alaposan be van gyömöszölve a magas derekú nadrágba és a legtöbb képen takarja a hasát, a nagy képen elég vastagnak tűnik a dereka de lehet csak a rossz póz miatt. Viszont nem hiszem, hogy lenne rajta felesleg csak annyira erőltetetten pucsít és húzza be a hasát minden képen, hogy valószínűleg azzal nem elégedett.
2022. aug. 4. 21:30
4/9 anonim válasza:
Hogy lenne már husi?
Husisnak a kövéreket hívják eufemizmussal. A többi vagy vékony vagy sportos vagy ha nagyobb a melle, bögyös. A husi az, aki lötyög rendesen.
2022. aug. 4. 21:30
5/9 anonim válasza:
Megnéztem a többi képét,ez a kép olyan előnytelennek néz ki,nem látszik a dereka sem,olyan mintha tök egyenes lenne ott,lábai vékonyak,a mellei ilyen közepesek de kb ennyi..
Nem husis a csaj.
De mindenkinek más a "husi" szó jelentése.
2022. aug. 4. 23:36
6/9 Noren1989 válasza:
Husi= az a kissé túlsúlyos csaj, akit még dugnànk.
Ő nem husi.
Bmi-vel ki lehetne fejezni, de valszeg szàmodra az se mond semmit.
2022. aug. 5. 00:38
7/9 anonim válasza:
Számomra husi, hát van rajta fognivaló pozitív értelemben, aki vékony arra nem lehet azt mondani, hogy “husis”.
2022. aug. 5. 13:00
8/9 anonim válasza:
Megnéztem az instáját,szerintem nem husi,de meg kell jegyeznem,hogy nagyon unalmasak ezek az instán pózolós,shaket ivós,edzőtermekben pózolós lànyok
2022. aug. 5. 13:15
9/9 anonim válasza:
A linkelt insta csajon latszik a redszeres sport,az izmok . Kifejezetten sportos egeszseges.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!