Szerintetek a zöld szem a szebb, vagy a kék?
Figyelt kérdés
Vörös hajú, zöld szemű vagyok, de mindig is kék szemű, szőke hajú szerettem volna lenni. Eléggé meglepődtem, amikor kiderült, hogy a zöld szem ritkább mint a kék, és hogy az emberek szebbnek is tartják. 🤔
Nektek mi a véleményetek? és Szerintetek melyik a szebb?
2022. júl. 30. 16:42
11/17 anonim válasza:
Zöld szemű a párom, a legszebb a világon *-* Eleve elvárásom volt, hogy a pasinak kék vagy zöld legyen, de az övé nqgyon különleges árnyalat.
12/17 anonim válasza:
Az emberiség 2%a zöld szemű !
A legritkább a világon, főleg az a zöld ami tényleg zöld és nem kavar be más szin !
A kék elég gyakori számomra annyira nem szép mint egy zöld szempár már csak a ritkasaga miatt is !
13/17 anonim válasza:
Zöld szemem van, jó “kevert” egy kis szürkével de a zöld a “domináns” de inkább ez legyen, mint barna vagy esetleg kék. Egyébként a kis babák szemei nagyon sok esetben kék abból “szokott kialakulni” a barna szem.
14/17 anonim válasza:
Utolsó, ez a tipikus mocsár szín? Zöldes szürkés barnás? 😁
15/17 anonim válasza:
Nincs benne barna. 😀 inkább akkor a jádekőhöz hasonlít legjobban. 😄
16/17 anonim válasza:
Képeken inkább a kék, de a való életben még nem láttam olyan kék szemű embert, akinek tetszett volna a szeme. Mindegyiküknek halvány kék szeme volt, amitől meg a hideg ráz, szóval zöld (legszebb szerintem a tiszta sötétebb zöld szem -nekem kevert van)
17/17 anonim válasza:
Nekem világosabb kék. Nem zavar egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!